CONCURS: Castiga o vacanta de doua zile in Baile Herculane!

Baile_HerculaneUPDATE 17.08.2015: Cu ajutorul site-ului random.org am selectat castigatorul care va primi drept premiu o vacanta de doua zile la Baile Herculane. Acesta se numeste Mihaela Mihai. Ii uram Mihaelei sa aiba parte de un weekend minunat!

______________________________

Care sunt obiceiurile tale de calatorie? Ce urmaresti inainte sa iti planifici o vacanta? Spune-ne si noua, si Travelminit te premiaza cu un weekend in doi la Baile Herculane, la Hotelul Afrodita***!

Cunoscuta ca cea mai veche statiune din Romania si recunoscuta pentru tratamentele balneare, Baile Herculane impresioneaza fiecare trecator cu peisajele pitoresti. Poate fi destinatia ideala a oricarui turist ce cauta relaxare, odihna, natura. Hotelul Afrodita vine in completarea acestui peisaj, fiind pozitionat intr-o vale adapostita de Muntii Domogled, de o frumusete aparte, cu liniste deplina, in apropierea centrului administrativ al orasului si al parcului central.

Daca ti-am starnit curiozitatea, participa la concursul nostru si pregateste-ti bagajele pentru un weekend de vis!

Cum poti participa la concurs?

Foarte simplu! Completeza formularul de mai jos pana pe 12 august. Intrebarile sunt despre obiceiurie tale de calatorii. Spune-ne unde iti place sa calatoresti si care a fost cea mai frumoasa destinatie pe care ai vizitat-o. Dureaza doar 2 minute, iar formularul il poti completa direct la finalul acestui articol.

Voucher-ul de cazare este valabil pana pe 22 decembrie 2015, iar perioada in care poate fi folosit va fi stabilita de comun acord cu Hotelul Afrodita***. Valoarea voucher-ului este de 320 lei si cuprinde mic dejun si beneficii wellness.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 14 august 2015 printr-un update la acest articol si va fi contactat pe e-mail, pentru a putea intra in posesia premiului.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Pentru participarea la concurs te rugam sa completezi formularul de mai jos.

Despre Hotel Afrodita ***

Pozitionat intr-o zona pitoreasca in centrul administrativ al orasului Baile Herculane, Hotelul Afrodita*** te asteapta pentru un sejur de relaxare in care te poti bucura de serviciile de SPA si agrement (piscina interioară, sauna, jacuzzi si sala de fitness, bazine cu apa termala sulfuroasa etc.), de Centrul MedSpa sau de plimbari, in care sa descoperi atractiile acestei zone si peisajele de munte si padure. Mai multe detalii despre Hotelul Afrodita puteti afla aici.

Bafta!