Cel mai romantic restaurant din Bucuresti pentru o masa in doi

Vrei sa-ti surprinzi partenerul cu o iesire romantica, insa iti este greu sa hotarasti asupra localului? Descopera Linea/Closer to the moon, un rooftop bar din centrul Bucurestiului, care iti ofera o panorama spectaculoasa asupra constructiilor din inima capitalei.

*Sursa foto: https://www.facebook.com/LineaClosertothemoon/

Conceptul de rooftop bar este din ce in ce mai apreciat, in primul rand datorita perspectivei vizuale pe care ne-o pune la dispozitie, precum si datorita atmosferei relaxate, care iti fura concentrarea si lasa timpul sa fuga fara sa iti dai seama. Astfel, noul local Linea/Closer to the moon este cea mai buna optiune atunci cand vrei sa-ti suprinzi jumatatea sub clar de luna, ori la apusul soarelui.

*Sursa foto: https://www.facebook.com/LineaClosertothemoon/

Mai mult, localul functioneaza si in sezonul rece, pe terasa improvizandu-se niste “igloo-uri”, pentru mentinerea caldurii in incinta meselor. Oferta preparatelor culinare este una generoasa, avand posibilitatea sa comandati diferite preparate din carne, salate, ori deserturi. Si gama bauturilor este diversificata, cei mai multi preferand cocktail-urile sau vinul fiert pentru perioada friguroasa.

*Sursa foto: https://www.facebook.com/LineaClosertothemoon/

Decorul te duce cu gandul la dimensiunea cosmica, aspect surprins inca din denumirea resturantului. Vei fi placut impresionat de conceptul gandit pentru iarna, simtindu-te ca intr-o bula sau intr-un igloo. Desi, indiferent de momentul zilei in care mergi, privelistea te va bucura, alege sa iei masa aproape de apus, ori cand luna isi face aparitia, pentru o senzatie intensa si un peisaj selenar.

Linea/Closer to the moon este situat pe Calea Victoriei, nr. 17, intrarea facandu-se pe laterala, dinspre strada Lipscani.