Cazare in Romania: 5 sugestii in orasul Timisoara

Hotel Oxford, TimisoaraTimisoara este intotdeauna o idee excelenta pentru un city break romanesc, mai ales ca in ultima vreme si companiile aeriene low-cost au marit numarul curselor interne spre orasele mari. Orasul de pe Bega are atat de multe de oferit incat poti sa-ti rezervi linistit 3 nopti de cazare intr-un weekend prelungit sau o mini-vacanta, fara sa-ti fie teama ca te-ai putea plictisi. Indiferent ce tip de calator esti – daca iti plac mai mult muzeele si cladirile vechi sau esti adeptul plimbarilor nesfarsite in aer liber -, la Timisoara vei avea ce sa vizitezi.

Incepand cu Piata Victoriei din centrul orasului, strajuita de minunata Catedrala Metropolitana, continuand cu zona Pietei Unirii, cu constructiile sale deosebite (Casa Prenner sau Casa Bruck), Muzeul Banatului, , Drumul Palatelor, Bastionul, Palatul Loffler, parcurile si aleile de poveste de malul raului Bega, orasul Timisoara este o frumoasa poarta spre Vest. Nu ai sa intalnesti niciodata vreun timisorean care sa nu se mandreasca cu statutul sau de locuitor al acestui oras.

Daca ti-am starnit interesul si vrei sa vizitezi acest oras, iti oferim si 5 sugestii de cazare in Timisoara, in 5 locatii deosebite.

Hotel Timisoara****

Beneficiind de o locatie excelenta, in plin centrul orasului, hotelul Timisoara este destinatia perfecta pentru calatorii care aleg sa viziteze atractiile orasului. De la hotel sepoate ajunge foarte usor in orice colt al orasului, iar spatiile de cazare (209 in total) decorate contemporan au toate facilitatile necesare petrecerii unor momente de neuitat: aer conditionat, balcon ce ofera o panorama superba asupra Piata Victoriei, baie cu dus, uscator de par, TV LCD,birou, minibar, internet WiFi gratuit, fier si masa de calcat, seif.
Tarif: 292 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Yasmine***

Amplasata la doar 5 minute cu masina de centrul orasului, Pensiunea Yasmine este alegerea care va face sa uitati de stresul si agitatia orasului, si in acelasi timp sa gasiti calmul si linistea caminului dumneavoastra. De aici aveti acces rapid atat la zona cultural-istorica a orasului Timisoara, cat si la zona comerciala: renumitul Muzeu al Banatului, Opera Romana, Palatul Loffler si Catedrala Mitropolitana cu hramul “Trei Ierarhi” se afla in imediata vecinatate a pensiunii.
Fiecare camera este aranjata cu bun gust si este dotata cu aer conditionat, TV LCD, baie proprie cu dus si internet WiFi gratuit.
Tarif: 130 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Victoria***

Amenajat intr-o cladire construita la 1907 si renovata recent, hotelul Victoria este situat chiar in centrul Timisoarei, aproape de zona de magazine, restaurante si pub-uri, cinematografe si stradute aerisite unde va puteti plimba si admira cladirile cu arhitectura baroca. Camerele sunt amenajate cu stil si decoratiuni elegante. Tavanele inalte ale hotelului, ornamentele interioare, plafonul de sticla ce ilumineaza hotelul, impreuna cu decoratiile balustradelor va vor lasa amintiri de neuitat. Complexul ofera servicii de spalatorie, curatatorie chimica si calcatorie, serviciu de transfer de la aeroport, inchirieri biciclete si autoturisme, casa de schimb valutar, receptie 24 de ore si internet Wi-Fi gratuit pe toata suprafata hotelului. Cele 15 camere au aer conditionat, baie proprie cu cada si uscator de par, telefon, TV LCD, seif, minibar.
Tarif: 248 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Adriatico***

Este situat la 5 minute de Centrul Comercial Iulis Mall, la 10 minute de Aeroportul International Traian Vuia si la doar 10 minute de mers cu masina de centrul isoric al orasului. Hotelul dispune de 18 camere spatioase si primitoare, cu acces gratuit la internet wireless si toate facilitatile necesare unui hotel de trei stele. Este ideal pentru oamenii de afaceri, dar si pentru turisti. In incinta hotelului exista un bar si un restaurant care serveste mancaruri specifice bucatariei italiene si internationale.
Tarif: 150 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Oxford Inns & Suites***+

Hotelul Oxford din Timisoara este situat in zona rezidentiala a orasului (la 5 minute de centru) si ofera servicii de cazare in camere mari, confortabile, mobilate si decorate intr-un stil minimalist, dar elegant. Complexul pune la dispozitia oaspetilor 50 de locuri de cazare camere cu balcon sau terasa, aer conditionat, birou, TV LCD cu programe prin cablu, internet WiFi gratuit, minibar. De asemenea, hotelul dispune de o sala de conferinte perfecta pentru organizarea de workshopuri sau teambuilding-uri.
Tarif: 248 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)