Cazare la mare: 5 sugestii de cazare in Costinesti

Hotel Forum, CostinestiAstepti cu nerabdare concediul si ai vrea sa mergi la mare, dar nu ai avut timp pana acum sa faci rezervari pentru cazare? Nu-i nimic, Travelminit iti ofera 5 sugestii de cazare in Costinesti, o statiune animata si tanara de pe litoralul romanesc al Marii Negre, care pastreaza inca o parte din farmecul de odinioara.

Vila Liana

Aflata pe strada principala, la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de plaja Obelisc din Costinesti, vila Liana isi intampina oaspetii cu 2 camere duble, un apartament cu 2 camere spatios si racoros dotat cu tot ce este necesarunui turism modern si 2 casute intime si cochete, mai mari ca suprafata decat casutele obisnuite pe care le cunoasteti din vremurile demult apuse. Curtea pensiunii este amenajata superb cu multi trandafiri si plante ornamentale. In apropiere exista o farmacie cu personal specializat si experimentat, iar zona de agrement se afla la mica distanta de pensiune.

Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, balcon, frigider, baie proprie cu dus, TV cu programe prin cablu, internet WiFi gratuit. Pentru cei care nu dispun de masina personala, se asigura transfer gratuit de la gara sau din statia de autobuz.
Tarif*: 150 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Meridian**

Amplasat intr-o zona linistita a statiunii, la aproximativ 800m de plaja Hotel Meridian ofera oaspetilor spatii de cazare moderne departe de vacarmul obisnuit al statiunii turistice. Gara Costinesti si autogara sunt la mai putin de 150m distanta de hotel, iar parcul de distractii – la doar 3 minute de mers pe jos.

Avand confortul si dotarea unui hotel de clasa, camerele ofera in acelasi timp eleganta, intimitate, caldura si dotari care satisfac cele mai exigente cerinte. Construit in anul 2005 si renovat in 2011, hotelul pune la dispozitie 15 camere duble la mansarda, 18 camere duble standard si 5 apartamente formate din 2 camere alaturate. Toate au baie proprie cu dus (apa calda non-stop), TV LCD cu program prin cablu si internet WiFi gratuit. Camerele standard au in plus aer conditionat si minibar, iar 2 apartamente au si balcon.
Tarif*: 145 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Oasis***

La mai putin de 2km de plaja larga din Costinesti se afla Pensiunea Oasis, care pune la dispozitia oaspetilor 8 camere duble moderne, dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, minibar, aer conditionat, TV cu programe prin cablu, seif, internet wireless gratuit si telefon. In plus, in incinta pensiunii exista o bucatarie complet utilata (pusa la dispozitia turistilor), terasa cu gratar, o piscina pentru adulti (13x6x1,5m), o piscina pentru copii (adanca de 70cm), un bar pe plaja si un teren de sport cu gazon. Accesul la piscina este gratuit pentru oaspetii pensiunii. Cei care doresc sa pescuiasca sau sa se plimbe pe mare, pot inchiria salupa aflata la dispozitia pensiunii.
Tarif*: 203 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Forum**

Batranul hotel Forum din Costinesti, situat in sudul statiunii – pe faleza, beneficiaza de o amplasare excelenta. Zona comerciala se afla in imediata apropiere, la fel si zona de restaurante si baruri. Complexul pune la dispozitia oaspetilor 135 spatii de cazare recent renovate dotate cu baie proprie si dus, aer conditionat, TV LCD cu programe prin cablu, frigider. Apartamentele sunt formate din living cu canapea fixa si 2 fotolii, 1 dormitor cu pat matrimonial, frigider, baie proprie cu cada, aer conditionat, TV LCD si programe prin cablu.

In incinta complexului exista o parcare privata gratuita si internet WiFi gratuit. Cei care nu doresc sa se desparta de animalutul de companie, pot opta pentru acest hotel, care le accepta contra unui tarif.
Tarif*: 160 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Casa Pinciuc**

Casa Pinciuc este o locatie primitoare din Costinesti, aflata la 350m de plaja si la 150 de metri de gara. Curtea pensiunii este amenajata foarte frumos cu pomi care ofera o umbra deasa, o terasa cu 30 de locuri, gratar clasic si gratar pe gaz. Tot in incinta exista o bucatarie complet utilata pusa la dispozitia turistilor (cu aragaz, frigider si congelator, vesela si tacamuri, vase mari pentru gatit) si o parcare pentru 4 masini.

Cele 15 camere ale pensiunii sunt dotate cu baie proprie cu dus sau acces la baia comuna, TV LCD cu programe prin cablu, frigider, internet WiFi gratuit, gresie pe jos, ventilator. Masina de spalat a pensiunii poate fi folosita in schimbul unui cost suplimentar.
Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 40m de pensiune, iar parcul de distractii – la 100m. Zona de restaurante, magazine si baruri este la mai putin de 5 minute de mers pe jos.
Tarif*: 90 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile pentru perioada 18 – 19 august 2016