Cazare in Romania! Iata 5 sugestii de cazare pentru cei care merg la Electric Castle

Hotel Hanul FulltonFestivalul Electric Castle, ajuns anul acesta la editia a patra, se va desfasura – asa cum ne-a obisnuit – pe domeniul Castelului Banffy din comuna Bontida, judetul Cluj. Locatia este superba, ofera adevarate lectii de istorie si arhitectura, dar si momente placute de relaxare. Pentru cei care si-au achizitionat abonament cu acces in toate cele patru zile de festival (in valoare de 355,32 de lei) si nu isi doresc sa experimenteze zona de camping, Travelminit le-a pregatit o selectie cu 5 sugestii de cazare in localitatile din imprejurimi: Gherla (aflata la doar 20 km), Cluj-Napoca (la 30km distanta de Castelul Banffy) si Turda (la 32km). Iata care sunt acestea:

Hotel Black Tulip****, din Dej

Situat la iesirea Dej, inspre localitatile Bistrita si Baia Mare, hotelul Black Tulip se afla la 500m distanta de centrul orasului. Locatia este ideala pentru odihna si relaxare, dar si pentru calatorii aflati in tranzit. In plus, cateva dintre obiectivele turistice ale zonei sunt in imediata apropiere: Biserica reformata Sf. Stefan, Sinagoga Evreiasca, Salina Ocna-Dej, Baile Balneare Toroc si Muzeul Militar.

Cele 31 de spatii de cazare ale hotelului ofera acces gratuit la internet WiFi, TV LCD cu programe prin cablu, seif si minibar, bai proprie cu dus si uscator de par. In incinta complexului hotelier exista parcare gratuita, restaurant care serveste preparate traditionale, internationale dar si fusion pregatite de bucatari premiati, bar cu terasa. De asemenea, oaspetii au la dispozitie o zona de fitness, un centru de afaceri si un loc de joaca pentru copii. Cei care doresc, au la dispozitie un serviciu de transfer la Aeroportul International din Cluj-Napoca (contra cost).
Tarif: 235 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Alexis***, din Cluj-Napoca

Situat in centrul istoric si de afaceri din orasul Cluj-Napoca, hotelul Alexis se afla la numai 100m de Teatrul National Lucian Blaga si la 2km de superba Gradina Botanica a municipiului. Oaspetii au la dispozitie 26 de camere dotate cu aer conditionat, minifrigider, TV cu programe prin cablu si baie privata cu dus si uscator de par. Hotelul dispune de un restaurant care serveste specialitati internationale si locale, parcare interioara, servicii de inchirieri auto, spalatorie si internet WiFi gratuit.
Tarif: 216 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Hanul Fullton***, din Cluj-Napoca

Daca vei ajunge la Hanul Fullton iti vei da seama ca hotelul pastreaza si astazi parfumul legendar al idilelor ascunse, interiorul intim, irezistibil si plin de caldura al budoarelor de odinioara, aerul acela de camin construit cu sufletul. Hotelul beneficiaza de o pozitie centrala, aproape de Gara din Cluj, si ofera 30 de camere amenajate unicat, in care puteti petrece un sejur de neuitat; la Fullton traditia se imbina perfect cu modernismul, rezultand un hotel cu personalitate si stil rafinat, Mobilierul este art nouveaux, iar detaliile sunt demne de o resedinta regala.
Toate spatiile de cazare au baie proprie si dus, uscator de par si masina de spalat, frigider, internet WiFi gratuit, birou, TV LCD, aer conditionat si seif.
Tarif: 182 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Etrusco***, din Gherla

Complexul hotelier de 3* din Gherla este amplasat pe drumul principal care leaga localitatile Cluj si Dej. Arhitectura hotelului combina in mod armonios elemente traditionale si contemporane. Oaspetii au la dispozitie 24 de camere cu facilitati de ultima ora: baie cu dus si jacuzzi, halate de baie si uscator de par, frigider, minibar, TV LCD programe prin cablu, seif, internet WiFi gratuit. De asemenea, in incinta complexului exista un restaurant care serveste specialitati italiene, bar si terasa cu gradina, parcare.
Tarif: 112 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Casa Judith Vendéghaz, din Turda

Frumoasa pensiune cu muscate la fereastra este amplasata la 500m de intrarea in Salina Turda – ar fi ocazia perfecta sa va prelungiti excursia la Festivalul Electric Castle 2016, ca sa puteti vizita si acest obiectiv turistic minunat din inima Transilvaniei. Micuta si cocheta, pensiunea pune la dispozitia oaspetilor doua camere amenajate placut si cu foarte mult bun-gust. Una dintre camere are pat patrimonial si canapea, exista living cu aer conditionat, iar in curte veti vedea un foisor minunat, un loc pentru gratar si o mica parcare.

Camerele au baie comuna si uscator de par, frigider, TV LCD cu programe prin cablu, cafetiera, cuptor cu microunde si ventilator. De asemenea, exista si conexiune gratuita la internet.
Tarif: 90 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)