Cazare in Cluj-Napoca si imprejurimi in perioada festivalului Untold

Untold, foto salajean

Salajean / Shutterstock.com

Anul acesta, intre 4 si 7 august orasul Cluj-Napoca se va transforma in ceva nemaivazut: cea mai frumoasa capitala a noptii si a magiei din intreaga lume. Nume sonore, artisti de top si acorduri ireale vor rasuna pe scenele festivalului Untold, editia 2016. Muzica electronica, dance, pop, house, trance, chillout si progressive house vor crea momente unice pentru toti fanii sositi din intreaga tara, special pentru acest eveniment.

Cum rezervarea unor spatii de cazare pentru inceputul lunii august trebuie luata in calcul de calatorii sositi din alte regiuni, Travelminit vine cu cateva propuneri de cazare in Cluj-Napoca si imprejurimi in perioada festivalului Untold.

Pensiunea Crama Haiducilor**** din Cluj-Napoca

Amplasata intr-o zona rezidentiala a orasului (cartierul Zorilor), pensiunea Crama Haiducilor se afla la numai o jumatate de ora de mers pe jos de centru. In plus, in doar 5 minute puteti ajunge la superba Gradina Botanica din Cluj.

Este locul perfect pentru cei care iubesc bucatele traditionale servite intr-un cadru rustic boieresc din care nu lipsesc foisoarele de lemn, fantanile decorative si cuptoarele fermecate din care ies minunatii aburinde. Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor 5 camere duble cu paturi matrimoniale si un apartament cu 3 camere. De asemenea, exista si parcare gratuita.

West City Hotel**** din Cluj Napoca

Daca doriti ca in cele patru zile pe care le veti petrece la Cluj-Napoca in timpul Festivalului Untold sa va cazati intr-o locatie deosebita, atunci hotelul West City este alegerea perfecta. Situat aproape de centrul comercial Polus din Cluj, complexul incearca sa schimbe imaginea spatiilor clasice de cazare, venind cu o noua abordare stilistica. Designul contemporan si cele mai inovative tehnici din industria hoteliera sunt atuurile cu care-si intampina clientii aceasta locatie de 4*. Complexul dispune de 101 camere si apartamente moderne si confortabile.

Bonanza Pensiune & Restaurant din Radaia

Ce ati zice daca ati combina distractia la Untold Festival cu vizite in imprejurimile Clujului? Pensiunea-restaurant Bonanza va asteapta intr-o zona verde si linistita din Radaia, pe drumul national Cluj-Zalau (DN1F, E81). Nici nu este prea departe de centrul orasului Cluj – la numai 11km distanta, si nici de aeroportul din Cluj – aflat la 16km de locatie. Cele 10 camere cu care-si asteapta clientii au vedere la gradina si internet WiFi gratuit, iar restaurantul pensiunii va asteapta cu un meniu á la carte din care puteti alege o multime de preparate delicioase.

Pensiunea “La Broscuta” din Campia Turzii

In Campia Turzii exista complexul turistic “La Broscuta”, unde vei avea parte de momente placute de relaxare, rasfat si distractie, pentru ca aceasta locatie beneficiaza de tot confortul necesar: spatii de cazare confortabile, restaurant cu terasa, baza sportiva si piscina exterioara. Poti sa-ti antrenezi prietenii intr-o partida de fotbal, rugby, tenis de camp, tenis cu piciorul si chiar volei pe nisip. Apoi e musai sa te relaxezi la piscina cu tobogan si loc de joaca pentru copii. Cand vine seara, te poti retrage intr-una din camerele dotate cu aer conditionat, baie privata si internet wireless gratuit.
In plus, locatia este perfecta pentru toti cei care doresc sa viziteze Salina Turda sau sa se bucure de peisajul de poveste oferit de Cheile Turzii.

Pensiunea DiaDis*** din Cluj-Napoca

Situata intr-o zona linistita si foarte aproape de centrul orasului Cluj-Napoca, la numai 4-5 minute de acesta, pensiunea se afla in imediata apropiere de centrul comercial Iulius Mall si de cateva din atractiile turistice ale orasului: Teatrul National, Catedrala Ortodoxa, Dealul Cetatuia. Pensiunea ofera oaspetilor 8 spatii de cazare confortabile si placute, precum si o terasa care poate deveni oaza ta de liniste in cele cateva zile petrecute in zona Clujului.

Pensiunea Maria*** din Floresti

Pe drumul dinspre Cluj-Napoca inspre Floresti vei intalni o pensiune idilica, cu spatii verzi si buna dispozitie specifica zonelor rurale – Pensiunea Maria. O gasesti usor daca urmezi drumul de la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea, iar la 2,5km dupa ce treci de Metro virezi stanga la intersectie, pe strada Cetatii si apoi prima la dreapta, pe strada Prof. Ioan Rus.
Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor 20 de camere decorate in culori diferite, astfel incat iti poti alege camera potrivita cu stilul sau personalitatea ta. Toate spatiile de cazare au baie privata si internet WiFi gratuit. In plus, ai la dispozitie si parcare privata gratuita.

Hotel Confort*** din Cluj-Napoca

Pentru cei care doresc sa fie in miezul evenimentelor si in inima orasului, spatiile de cazare ale hotelului Confort sunt cea mai potrivita alegere. Centrul istoric se afla la doar cateva minute distanta de mers pe jos fata de hotel – la fel si principalele atractii turistice ale orasului. La numai 100m de hotel exista si o statie de autobuz, iar pana la gara din Cluj nu ai de mers pe jos decat 10 minute.
Hotel dispune de 34 de camere cu acces gratuit la internet WiFi si de un restaurant tip bufet care serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala intr-o ambianta eleganta.