Cat costa un Craciun in Valea Zalanului la pensiunea Printului Charles?

Printul Charles este unul dintre cei mai mari promotori ai Romaniei peste hotare si datorita vacantelor sale pe meleagurile transilvanene si cuvintelor de lauda pe care mereu le aduce traditiilor si obiceiurilor romanesti, turismul romanesc a avut numai de castigat. Indragostit de zona Transilvaniei, in special de satele sasesti, Printul Charles nu rateaza nicio ocazie sa faca vizite proprietatilor pe care le detine pe teritoriul tarii noastre si prietenilor pe care si i-a facut in Romania.

Printre proprietatile pe care le-a achizitionat in satele transilvanene se afla si una dintre cele mai impresionante pensiuni de la noi din tara, pensiunea din Valea Zalanului, denumita sugestiv Pensiunea Printului. Una dintre cele mai apreciate si mai cautate unitati de cazare din toata zona, Pensiunea Printului ofera o experienta autentica si inedita pentru toti iubitorii de traditii si obiceiuri romanesti.

Restaurata cu grija, cu ajutorul metodelor si materialelor traditionale, Pensiunea Printului este formata din 5 camere duble, toate mobilate in stil traditional cu piese de mobilier autentice. Pe langa obiectele de decoratiune si cele utilitare, in fiecare camera se mai gaseste o zona de relaxare si grupuri sanitare proprii. Denumite – in functie de importanta lor – dupa cum urmeaza: Camera Printului, Camera Butlerului, Vila de pe cursul de apa, Vila de jos si Camera Matusii Ida, camerele ce intra sub proprietatea Pensiunea Printului reprezinta cea mai buna alegere daca iti doresti sa descoperi farmecul autentic romanesc.

Daca te-ai gandit ca anul acesta sa petreci sarbatorile intr-un cadru mai festiv, dar totodata traditional, nici ca putem sa alegem mai potrivit decat Pensiunea Printului. Lasa-te purtat ca printr-o masina a timpului pe cararile ce duc catre pensiune si descopera cu ochii tai cum era viata romanului de rand acum cateva sute de ani.

Ce poti sa faci la Pensiunea Printului in perioada sarbatorilor de iarna?

Te gandeai ca in sezonul rece nu ai ce sa faci la Valea Zalanului? Noi te contrazicem! Pe langa faptul ca aici vei gasi cadrul ideal pentru a-ti testa abilitatile de fotograf, in zilele ceva mai blande vei putea pleca pe urmele animalelor salbatice din zone cu rachete de zapada. Totodata, imediata dupa ce se asterne primul strat consistent de zapada te poti plimba cu sania trasa de cai sau, daca vrei ceva mai autentic, poti sa retraiesti cele mai frumoase clipe ale copilariei in timp ce te aventurezi cu sania pe dealurile din apropiere.

Cat te costa o vacanta la Pensiunea Printului?

Pentru o noapte de cazare in una dintre camere de la pensiune tariful perceput este de 456 RON pentru doua persoane. Micul dejun este inclus in pret, iar pentru orice activitate se percepe un tarif suplimentar.

Rezerva aici una dintre ultimele camere ramase in perioada Craciunului.