Cafenele din Bucuresti unde poti merge insotit de animalele de companie

Foto: PHOTOCREO Michal Bednarek

Iubitorii de animale se pot destinde in voie in cadrul localurilor care permit accesul animalelor de companie. Mai mult, acestea vor fi tratate cu cate o gustare si un bol cu apa, cat timp stapanii acestora isi servesc linistiti masa sau isi savureaza cafea. Exista, de asemenea, cafenele unde poti merge pentru o reala terapie in compania pisicilor, energia negativa si stresul diminuandu-se cat ai clipi.

Iata 4 cafenele unde poti merge insotit de camaradul patruped:

  1. Voila Bistro, Bucuresti

Este un bistro retras si linistit, unde atmosfera confortabila si atitudinea prietenoasa a personalului iti vor da acea stare de bine spre care tanjesti atunci cand hotarasti sa iei masa in oras. Situat intr-o veche vila boiereasca, Voila Bistro se bucura de un decorul al contrastelor, cu fotolii reconditionate, mese si veioze colorate. Iti poti aduce animalul de companie care, pe timpul verii, poate zburda linistit pe terasa localului, inconjurata de o zona de verdeata.

Foto: www.facebook.com/Voilalebistrot/

Adresa: Strada General Constantin Budișteanu 18.

  1. The Coffee Factory, Bucuresti

La The Coffee Factory beneficiezi atat de o varietate generoasa de produse – cafea proaspat macinata, croissante, fructe, sandwichuri -, precum si de posibilitatea de a aduce cu tine animalul de companie. Te vei indragosti de felul in carte pasiunea pentru cafea a fost ridicata la rang de arta, cafeneaua dispunand de o rasnita industriale de cafea si de o multime de feluri de cafea, adusa din diferite colturi ale lumii. Asadar, patrunde in fascinanta lume a licorii aromate si adu-ti si patrupedul in aceasta aventura!

Foto: www.facebook.com/contegocafe/

Adresa: Bulevardul Regina Elisabeta 54.

  1. Antipa Cafe, Bucuresti

Este situata in cadrul Muzeului Grigore Antipa, iar principala atractie o reprezinta gradina-parc, un imens spatiu verde umbrit de falnicia copacilor. Canapelele si fotoliile sunt perfecte pentru iesirile relaxante, in compania celor mai buni prieteni si, bineinteles, a animalelor de companie, caci si aici accesul acestora este permis.

Foto: www.facebook.com/vforvintagefair

Adresa: Soseaua Kiseleff 1, in curtea din spatele Muzeului Antipa , intrare prin bd. Ion Mihalache.

  1. Miau Cafe, Bucuresti

Un alt local din Bucuresti unde beneficiezi de joaca si afectiune din partea pisicilor este Miau Cafe. Este pozitionat intr-o casa veche, care beneficiaza de o terasa, scaune si canapele confortabile, toate acestea fiind constant animate de curioasele feline. Atmosfera este pe masura, potrivita pentru cei care isi doresc cateva momente in tihna, savurand o cafea cu inghetata sau o limonada cu pepene si menta.

Foto: www.facebook.com/cafemiau/

Adresa: Maximilian Popper 41.


Ofera-ti o experienta inedita intr-una dintre cafenelele unde personajele principale sunt animalele de companie si rezerva-ti cazarea aici!