Bucuresti – concerte care nu trebuie ratate in 2015

Concerte in Bucuresti in 2015 - RoxetteAnul acesta nu prea ai motive sa stai acasa, daca esti din Bucuresti, pentru ca este un an foarte bogat in concerte. Pe lista organizatorilor figureaza cateva evenimente care nu trebuie ratate sub nicio forma. De exemplu, concertul lui André Rieu pe care-l va sustine in aceasta vara in Capitala. Sau cel al trupei Europe. Luna iunie se anunta a fi cea mai fierbinte din acest an, iar Arenele Romane vor vibra anul acesta ca odinioara, pentru ca acolo se vor desfasura cele mai multe spectacole.

In cazul in care nu ti-ai facut un calendar, sau pur si simplu vrei sa mai treci in revista cele mai importante evenimente, iti oferim mai jos cateva informatii. Si daca nu esti bucurestean si vrei sa ramai mai multe zile prin Capitala, aici gasesti suficiente oferte de cazare la preturi convenabile.

Iata ce concerte consideram ca nu trebuie ratate:

Cei de la Roxette vor veni anul acesta pentru a doua oara in Bucuresti, dupa vizita facuta in 2011. Concertul va fi sustinut pe 17 mai 2015 la Arenele Romane din Capitala. Pretul unui bilet porneste de la 165 de lei.

One Republic este una dintre cele mai iubite trupe pop-rock la ora actuala. Pe 4 iunie 2015, cand vor veni in Bucuresti, vei avea ocazia sa asculti live o parte din melodiile celui mai recent album al formatiei – „Native”. Concertul se va tine la Arenele Romane din Capitala. Organizatorii spun ca s-au vandut deja toate biletele, insa daca esti un fan inrait, cu siguranta vei mai gasi un bilet in ziua concertului, vandut „la ocazie”.

Membrii trupei Europe par ca se simt foarte bine in mijlocul publicului din Romania, daca ar fi sa ne luam dupa concertele numeroase organizate la noi in tara. Nu ne suparam deloc, ci ii asteptam de fiecare data cu acelasi interes. Urmatorul lor concert este anuntat pe 11 iunie si va avea loc la Arenele Romane din Capitala. Fanii din Romania vor avea ocazia sa asculte nu doar vechile hituri ale formatiei, ci si melodii in prima auditie, sau piese de pe noul album. Biletele puse in vanzare sunt de trei categorii, iar pretul lor porneste de la 95 de lei.

Un alt eveniment special, care nu trebuie ratat anul acesta, il reprezinta seria celor patru concerte pe care le va sustine la Bucuresti celebrul violonist André Rieu. Pe 5, 6, 7 si 11 iunie, bucurestenii il vor putea asculta cantand la minunata sa vioara Stradivarius, acompaniat de cei 60 de membri ai orchestrei Johann Strauss. Noul sau spectacol va avea in repertoriu piese romantice, balade si unele dintre cele mai cunoscute valsuri. Merita sa-l ascultati! Preturile biletelor variaza intre 160 de lei si 800 de lei.

„Metalistii” au si ei motive sa fie multumiti. Lacrimas Profundere, trupa de gothic metal din Germania, va fi prezenta in cadrul celei de-a patra editii a festivalului Metalhead Meeting (12 – 14 iunie 2015). Alaturi de ei vor canta si alte trupe, precum Amorphis, Bloodbath, Primordial, Dew Scented, The Sirens, Triptykon, Demonical, Antimatter si Centinex.

Spuneam ca luna iunie va fi luna de foc pentru amatorii de concerte. Pe 27 iunie va avea loc primul concert al trupei Toto, la Sala Palatului din Bucuresti. Piese precum “Hold the Line” si “Africa” vor putea fi ascultate pentru prima data in Romania. Si daca nu va este de ajuns, ei bine, in aceeasi zi va concerta – la Arenele Romane – Godsmack, una dintre cele mai cunoscute trupe de heavy metal din Statele Unite.

Tot pe 27, insa o luna mai tarziu, o alta trupa de heavy metal va fi prezenta in Romania. Americanii de la Black Label Society vor canta pe 27 iulie la Arenele Romane din Capitala. Trebuie sa fii prezent, daca vrei sa asculti “Stillborn”, “Suicide Messiah” sau “In This River”, o parte din piesele care i-au facut cunoscuti, sau melodii de pe cel mai nou album, “Catacombs of the Black Vatican”.

Ramanem in zona rockului si amintim de Maximum Rock Festival 2015, care va avea loc intre 15 si 18 octombrie la Bucuresti, la Arenele Romane. Evenimentul se afla la cea de-a treia editie indoors, devenind unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in Romania printre iubitorii genului rock-metal. Primii doi headlineri confirmati sunt Epica (Olanda) si Annihilator (Canada). Pretul biletelor porneste de la 90 de lei.

“Come and Shine!” A doua editie a Festivalului Shine va avea loc pe 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, editie la care vor participa belgienii de la Triggerfinger, dar si nume celebre de formatii romanesti, precum Zdob si Zdub, Luna Amara, Coma, Grimus, Suie Paparude, Toulouse Lautrec sau Vama. pretul biletelor variaza intre 40 si 70 de lei.

Legendara trupa BZN va sustine un nou concert in Romania, pe data de 10 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Membrii formatiei spun ca acesta va fi ultimul concert pe care il vor sustine in Romania, dar nu este prima data cand spun acest lucru. Probabil ca nu le e usor sa renunte la publicul de aici. ? Un bilet la acest concert costa intre 100 si 500 de lei.