Bucuresti – 7 sugestii de cazare in perioada concertelor Maroon 5 si Johnny Depp

Hotel Buotique MonacoStii deja ca pe 5 si 6 iunie Bucurestiul petrece la scara mare: timp de doua zile, Piata Constitutiei din Capitala si centrul Romexpo vor fi pline cu fanii uneia dintre cele mai longevive trupe americane de muzica pop (Maroon 5) si cei ai artistului Johnny Depp, care va concerta la Bucuresti alaturi de alti mari artisti care au decis sa formeze impreuna grupul The Hollywood Vampire: Alice Cooper (voce, muzicuta), Joe Perry de la Aerosmith (chitara) si Johnny Depp (chitara, voce secundara).

Pentru cei care nu sunt din Bucuresti, dar vor sa participe la ambele concerte, ceea ce inseamna ca vor trebui sa ramana peste noapte in oras, Travelminit vine cu 7 sugestii de cazare in perioada concertelor Maroon 5 si Johnny Depp si tarifele practicate in aceasta perioada.

Hotel Andy***

Inaugurat la 1 martie 2007, hotelul Andy este amplasat langa Gara de Nord, oferind acces facil catre toate zonele importante ale Capitalei. Hotelul se remarca prin stil, eleganta si calitatea exceptionala a serviciilor, oferindu-le oaspetilor atmosfera relaxanta si rafinata pentru un sejur excelent. Andy dispune de 51 spatii de cazare in camere duble matrimoniale sau twin si camere single, toate fiind dotate cu terasa sau balcon, baie proprie cu cadita de dus, TV LCD, frigider, internet WiFi gratuit, aer conditionat, minibar.
Tarif: 184 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Citadella***

Beneficiind de o locatie convenabila (la doar 10 minute de centrul Bucurestiului), hotelul Citadella este situat la numai 2 minute de Gara de Est, 12 minute de centrul comercial Vitan Mall si 1,8km de Arena Nationala. Hotelul ofera mai multe tipuri de camere cu facilitati de ultima ora, cu o atmosfera linistita si relaxanta, personal discret si servicii de calitate. Camerele au baie proprie cu cadita de dus, TV LCD, frigider, internet WiFi gratuit, aer conditionat, minibar.
Tarif: 234 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Caro Horoscop**

Hotel Caro Horoscop din Bucuresti este amplasat la doar 15 minute de centrul orasului, aproape de cartierele Floreasca, Dorobanti si Pipera, dar si de centrul comercial Baneasa Shopping City. Complexul ofera cazare in 24 camere frumos amenajate, cu internet wireless si facilitati moderne. In incinta hotelului exista un restaurant care ofera preparate culinare internationale si locale, piscina interioara, baie de aburi, sauna finlandeza, terasa exterioara.
Tarif: 135 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Ave Hotel Victoriei***

Complexul SS RESIDENCE VICTORIEI (Ave Hotel Victoriei), situat in zona Piata Victoriei – Titulescu, pe strada Maltopol, la numai cinci minute de Guvernul Romaniei sau Gara de Nord, dispune de apartamente si garsoniere foarte spatioase cu un design deosebit de elegant. Camerele sunt dotate cu TV LCD cu DVD jocuri video, internet wireless, baie proprie cu cada hidromasaj si minibucatarie complet utilata.
Zona in care este amplasat (Piata Victoriei, Gara de Nord si cartierele Dorobanti, Floreasca) este usor accesibila, cu numeroase restaurante, baruri, cluburi si magazine.
Tarif: 180 lei camera tripla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Elizeu***

Hotelul Elizeu este un hotel deja cunoscut printre vizitatorii orasului Bucuresti, care isi asteapta oaspetii intr-o locatioe amplasata la 200m distanta de Gara de Nord si 15 minute de centrul orasului. Clientii fideli ai locatiei aflate aproape de centrul retraiesc de fiecare data cand ajung la acest hotel placerea de a se relaxa intr-o ambianta calda si prietenoasa si de a se bucura de serviciile si personalul prietenos. Cele 52 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD, telefon cu acces international, baie privata cu cabina de dus, birou, minibar.
Tarif: 171 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotelul Triumf**

Amplasat intr-un cadru pitoresc, in apropierea Arcului de Triumf si Parcului Herastrau, hotelul Triumf are o capacitate de cazare de 154 locuri in camere single, duble si apartamente. Zona verde in care este situat, cele doua terenuri de tenis cu zgura si tuse sintetice la dimensiuni standard, restaurantul de lux (care dispune de mai multe saloane elegante, cu 120 de locuri in total) il recomanda drept o locatie de relaxanta si placuta intr-una din zonele de top ale Bucurestiului. Camerele au baie proprie cu cadita de dus, TV si filme in camera.
Tarif: 200 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Boutique Monaco****

Hotelul romantic siluxos, de inspiratie franceza, Boutique Monaco, este situat in centrul orasului, pe strada Jean Louis Calderon, cu vedere la Gradina Icoanei, oferind o atmosfera intima si calda, diferita de cea a hotelurilor de lant. Acesta pune la dispozitia oaspetilor camere foarte confortabile, cu paturi queen size, minibar, TV LCD TV, aer conditionat, baie privata de lux si WIFI gratuit. De asemenea, in incinta exista si parcare gratuita.
Tarif: 225 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)