Bucuresti – 7 oferte de cazare sub 150 RON/noapte

Student HotelCa in orice alta capitala europeana, Bucurestiul este plin de lanturi hoteliere de lux cu preturi exorbitante. Pentru cei care au insa rabdare sa caute prin numeroasele oferte ale hotelierilor si proprietarilor de pensiuni din Capitala, exista si optiuni pentru turistii carora bugetul nu le permite sa se cazeze la hotelurile de 4 si 5 stele din centrul vechi sau din zonele comerciale ale orasului.

Cazare in Bucuresti sub 150 ron/noapte

1. Taxi Hostel Otopeni

Taxi Hostel Otopeni este un hostel de tineret care merge dupa modelul hostelurilor din intreaga Europa dedicate turistilor tineri plecati in calatorii in spirit de explorare si aventura, nu pentru a se odihni si relaxa.

Cu dotari standard pentru categoria de 3 stele si preturi pentru aproape orice buzunar, Taxi Hostel asezat convenabil in imediata apropiere a aeroportului ofera acel tip de cazare ideal pentru turistul care nu intentioneaza sa petreaca in camera mai mult decat orele de somn.

Hotelul ofera oaspetilor transport gratuit de la si catre aeroport, iar cele 67 de locuri de cazare impartite in 24 de camere duble, triple sau cvadruple sunt dotate cu aer conditionat, bai proprii si mobilate modern.

Hotelul dispune de restaurant, accepta animalele de companie, iar WiFi-ul este gratuit in camere si toate zonele comune.

Preturi de la 85 lei camera/noapte.

2. Pensiunea Snagov Lac

O optiune de cazare dedicata celor care vin in Bucuresti pentru relaxare este pensiunea aflata in imediata apropiere a lacului Snagov, unul dintre locurile in care Bucurestenii aleg cel mai adesea sa se retraga in weekendurile din perioada calda.

Daca la sfarsit de saptamana zona poate fi adesea neplacut de aglomerata, in restul timpului Pensiunea Snagov Lac ofera oaspetilor linistea si relaxarea pe care o cauta.

Cele 20 de locuri de cazare ale pensiunii deschisa in anul 2008 sunt impartite pe 10 camere duble extrem de spatioase, dotate cu televizor, televiziune prin cablu, baie proprie si aer conditionat contra cost (25 lei/zi). Camerele dispun inclusiv de terase cu vedere catre lacul Snagov.

Pensiunea dispune de facilitati pentru copii, restaurant si piscina exterioara de care oaspetii se pot bucura gratuit pe toata perioada calda.

Pentru clientii pensiunii parcarea este gratuita.

Preturi de la 100 lei camera/noapte.

3. Pensiunea Raffael Otopeni

Pensiunea Raffael din Otopeni este pozitionata excelent la doar 2 km de aeroportul international Henri Coanda si aproximativ 15 km de centrul orasului Bucuresti. Statia de autobuz de unde circula periodic curse catre oras se afla la doar 500 de metri de hotel.

Cele 16 camere duble ale pensiunii sunt dotate conform categoriei de 3 stele, cu internet WiFi, televiziune prin cablu, mobila moderna si baie proprie.

In pensiune turistilor le este permis accesul cu animale de companie si le sunt puse la dispozitie facilitati pentru gratar. Parcarea este gratuita pentru clientii hotelului, iar cursele pana la aeroport se organizeaza contra cost.

Pentru agrement, cumparaturi si relaxare, oaspetii pensiunii Raffael au optiunea de a vizita centrul Comercial Baneasa aflat la doar 5 minute distanta cu masina.

Preturi de la 120 lei camera/noapte.

4. City Hotel Bucuresti

Un alt hostel pentru turistii tineri care viziteaza capitala este City Hotel Bucuresti, amplasat mult mai aproape de centrul actiunii decat variantele de la periferie. Hotelul este asezat ideal intr-o zona linistita dar aproape de numeroase optiuni de agreement, la 2 minute de Plaza Romania si la 5 minute de Afi Palace, doua dintre cel mai mari mall-uri din oras.

Hotelul are inclusiv acces la reteaua de metrou din Capitala extrem de utila pentru deplasare, cea mai apropiata statie de metrou aflandu-se la doar cateva minute de mers de hotel.

Cele 30 de camere cu o capacitate de 140 de persoane sunt mobilate modern si cu bun gust pentru a crea o ambianta relaxanta, ideala pentru odihna dupa orele petrecute descoperind Bucurestiul sau dupa explorarea vietii de noapte a Capitalei. Camerele dispun de aer conditionat, baie proprie si WiFi gratuit.

Personalul hotelului este prietenos si mereu gata sa primeasca clientii cu caldura si sa ajute cu sfaturi si recomandari.

Se accepta animalele de companie, iar pentru clientii hotelului parcarea este gratuita.

Preturi de la 120 lei camera/noapte.

5. Student Hotel Bucuresti

Asezat pe centura orasului si deschis in luna noiembrie 2012, Hotel Student ofera conditii de cazare ireprosabile la preturi accesibile pentru orice tip de buget. Hotelul se adreseaza in principal celor care sunt in tranzit prin Bucuresti, oferind o alternativa de a evita aglomeratia din centrul orasului.

Ca optiune de transport catre centrul Capitalei, hotelul se afla la doar 2.5 km de statia de metrou.

Capacitatea totala a hotelului este de 54 de camere impartite in camere duble twin, camere duble matrimoniale si camere triple.

Zona in care se afla hotelul este una neasteptat de linistita, departe de agitatia orasului, iar camerele oferite se ridica cu mult peste standardele categorie de 3 stele fiind mobilate modern si elegant si dispunand de televizoare LED, televiziune prin cablu, bai individuale si WiFi gratuit in camere si toate zonele comune ale hotelului.

In hotel se organizeaza inclusiv evenimente, acesta dispunand de un spatiu de 160 mp care poate gazdui pana la 140 de persoane.

Parcarea este gratuita pentru oaspetii hotelului.

Preturi de la 139 lei camera/noapte.

6. Hotel Sir Lujerului

Hotelul Sir din Lujerului este una dintre cele mai bune optiuni de cazare din Bucuresti pentru persoanele cu buget limitat care opteaza sa se cazeze in oras si nu la periferie pentru a avea acces la confortul vietii urbane si tot ceea ce are de oferit Capitala: hypermarket-uri, mall-uri, obiective turistice si viata de noapte.

Hotelul se afla la 3 km de iesirea din oras insa in imediata apropiere a multiplelor optiuni de transport care fac legatura cu principalele zone ale orasului.

Cele 31 de camere cu o capacitate de 67 de persoane dispun de aer conditionat, mobilier modern si bai proprii.

Internetul este gratuit in camere si in toate spatiile comune ale hotelului. Parcarea este gratuita pentru clienti.

Preturi de la 142 lei camera/noapte.

7. Hotel Complex Astoria Snagov

Complexul Astoria Snagov iese in evidenta fata de alta optiuni de cazare de la periferia Capitalei prin zona pitoreasca si cu un imens potential turistic in care este asezat, la 40 km de centru, pe malul lacului Snagov.

Cele 23 de camere cu o capacitate de 60 de persoane sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie si mobilate cu mult bun gust si rafinament.

Hotelul accepta animale de companie, pune la dispozitia clientilor WiFi gratuit si dispune de restaurant, piscina exterioara si 4 terase in aer liber.

Pentru parcare se percepe o taxa de 14 lei/zi.

Preturi de la 145 lei camera/noapte.