Blogul Travelminit, unul dintre cele mai bune bloguri corporative

Premiu Blog HotelGuruDatorita voturilor primite din partea publicului romanesc, acest blog a obtinut locul 3 la categoria Bloguri corporative in cadrul Webstock 2015, cel mai important eveniment social media din Romania. Daca citesti aceste randuri inseamna ca esti unul dintre cei care ne urmaresc si ne apreciaza articolele, iar pentru asta iti multumim.

In cazul in care nu ai auzit pana acum de Webstock, iti putem spune ca este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone care are loc anual in Bucuresti si al carui scop este promovarea celor mai creative si originale campanii social media din Romania. Evenimentul cuprinde o conferinta si gala Webstock, unde se decerneaza premiile la 12 categorii: Editare, Utilitate, Cea mai buna utilizare a fotografiilor, Campanii pe blog, Proiecte speciale, Aplicatii pentru Facebook, Aplicatii mobile, Bloguri corporative, Inovatie, Cea mai buna utilizare a clipurilor video in mediul online si Personalitatea Intel a anului.

In ceea ce priveste Conferintele Webstock, acestea reprezinta intalniri interactive unde se discuta despre cele mai noi tendinte in social media, despre bune practici in comunicare si publicitate, precum si despre ultimele tehnologii.

Anul acesta, jurizarea pentru premiile Webstock s-a desfasurat intre 8 si 21 septembrie, iar castigatorii au fost anuntati in cadrul Galei Webstock, care a avut loc in urma cu 2 saptamani, pe 2 octombrie.

La categoria Bloguri corporative, Travelminit a obtinut premiul al treilea, fiind apreciat pentru creativitate, design, navigabilitate, functionalitate, relevanta si interactivitate.

Acestea fiind spuse, suntem mandri ca am urcat pe podiumul Webstock, dar suntem si mai incantati ca avem cititori valorosi, care ne motiveaza sa scriem despre lucruri si locuri frumoase din Romania.