Blogul Travelminit – premiat la eTravel Conference 2016 la categoria Best Brand Travel Blog

etravel-conferenceNe bucuram ca, in aceasta toamna, toata munca noastra a fost recunoscuta si ne-am intors “acasa” cu doua premii de la doua evenimente foarte importante pentru tot ce inseamna online si Social Media in Romania.

Daca la sfarsitul lunii septembrie blogul Travelminit a fost premiat pentru al doilea an consecutiv la Webstock, castigand locul al treilea la categoria Bloguri Corporative, toamna aceasta ne-a mai adus o surpriza: un nou premiu pentru blogul Travelminit. Este vorba despre locul trei la categoria Best Brand Travel Blog, din cadrul eTravel Conference.

eTravel Conference este cea mai mare conferinta nationala dedicata afacerilor din industria turismului si promovarii acestora in online-ul din Romania. Acest eveniment aduce in fiecare an, in prim plan, cele mai noi strategii de marketing online si e-commerce din turism. Sunt invitati persoane cu experienta la nivel local si international care prezinta ultimele tendinte din acest domeniu.

Printre criteriile care au cantarit in alegerea castigatorilor amintim: gradul de unicitate, aspectul site-ului, calitatea materialelor publicate si altele.