8 unitati de cazare de pe litoral in care poti sa stai cu mai putin de 100 de lei/noapte

Cum vacanta de vara se afla la doar cateva saptamani distanta, ne-am gandit ca v-ar prinde bine cateva sugestii de cazare. Daca ati mai decis sa vizitati litoralul romanesc si inainte, deja stiti ca exista o gama larga de optiuni in ceea ce priveste unitatile de cazare. De la pensiuni incapatoare, pana la hoteluri de lux, pe litoralul romanesc le gasesti pe toate. In functie de preferinte, buget si numarul de oaspeti, va puteti orienta catre una dintre ele.

Totusi, ce te faci atunci cand bugetul este mai mic si nu stii cum sa il imparti astfel incat sa nu ai foarte mult de suferit? Pentru ca ne dorim ca toata lumea sa aiba parte de o vacanta pe cinste, va aratam unde sa va cazati cand dispuneti de un buget mic, fara sa faceti vreun compromis.

1. Casa Royal, Eforie Nord

Casa Royal este amplasata intr-o zona privilegiata, intre lac si mare. Situata pe plaja Belona, cea mai larga plaja din Eforie Nord, pune la dispozitia oaspetilor camere care au vedere spre lac, dar si camere ce au vedere spre mare. Casa Royal dispune de 17 camere complet mobilate, cu baie proprie, televizor, aer conditionat si balcon. Unitatea de cazare permite accesul contra cost cu animale de casa.

Pretul pentru o noapte de cazare intr-o camera dubla este de 99 de lei/noapte. Rezerva aici!

2. Pensiunea Casa Margo, 2 Mai

Pensiunea Casa Margo este situata in statiunea 2 Mai, la numai 200 de metri de plaja. Toate cele 14 camere sunt mobilate si dotate cu mini-frigider, baie, televizor, internet si aer conditionat. Masa se poate lua la restaurantul din incinta pensiunii, contra cost.

Pretul pentru o noapte de cazare intr-o camera dubla este de 90 de lei/noapte. Rezerva aici!

3. Hotel Fortuna, Eforie Nord

Situat la numai 10 minute de plaja, Hotelul Fortuna este locul ideal pentru cei care vor un sejur relaxant si linistit. Unitatea de cazare a fost complet renovata in anul 2011 si in prezent dispune de 49 de camere twin, 98 de camere cu pat matrimonial si 12 apartamente. Printre facilitatile de care se pot bucura turistii se numara o sala de fitness, un mini centru spa cu sauna si piscina exterioara. De asemenea, cei mici se pot distra in camera de joaca, pe terenul exterior special amenajat si in bazinul exterior dedicat lor.

Pretul pentru o noapte de cazare intr-o camera dubla este de 69 de lei/noapte. Rezerva aici!

4. Hotel Paradox, Eforie Sud

Unitatea de cazare noua, finalizata anul trecut, isi deschide usile tuturor celor care vor sa aiba parte de o vacanta linistita. Situat la 200 de metri de Marea Neagra, Hotelul Paradox dispune de 12 camere duble si doua apartamente complet mobilate, dotate cu frigider, televizor, internet gratuit, baie proprie si balcon.

Pretul pentru o noapte de cazare intr-o camera twin este de 100 de lei/noapte. Rezerva aici!

5. Vila Timona, Costinesti

Vila Timona se afla la numai 10 minute de plaja, intr-o zona linistita a statiunii. Vila dispune de 10 camere complet mobilate, dotate cu  baie proprie, televizor, mini-frigider si internet gratuit. Turistii care aleg sa se cazeze la Vila Timona se pot relaxa in foisor, in spatiul verde dedicat activitatilor fizice sau in balansoar.

Pretul pentru o noapte de cazare intr-o camera dubla este de 87  de lei/noapte.

6. Casa Raza Soarelui, Eforie Nord

Unitatea de cazare construita in anul 2015 se gaseste in centrul statiunii, intr-o zona ferita de aglomeratie. Casa Raza Soarelui pune la dispozitia oaspetilor 20 de locuri in 10 camere duble, dotate cu aer conditionat, baie proprie, frigider si TV cu cablu. Turistii care vor sa isi aduca animalele de casa cu ei in vacanta o pot face contra cost.

Pretul pentru o noapte de cazare intr-o camera dubla este de 99 de lei/noapte. Rezerva aici!

7. Hotel Decebal, Eforie Nord

Situata la numai 500 de metri de plaja, unitatea de cazare de doua stele dispune de 42 de camere si apartamente complet mobilate. De asemenea, in incinta hotelului poate fi gasita o sala de conferinte cu o capacitate maxima de 45 de persoane.

Pretul pentru o noapte de cazare intr-o camera dubla este de 70 de lei/noapte. Rezerva aici!

8. Vila Pretty Woman, Eforie Nord

Vila Pretty Woman este amplasata intr-o zona linistita a statiunii Eforie Nord, la aproximativ 10 minute distanta de plaja. Unitatea de cazare dispune de 10 camere complet mobilate, dotate cu baie proprie, televizor, mini-frigider si balcon.

Pretul pentru o noapte de cazare intr-o camera dubla este de 91 de lei/noapte. Rezerva aici!

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 6-7 iunie 2017 si sunt valabile astazi, 23 mai 2017.