8 hoteluri din Romania cu centru Wellness & Spa

Sursa foto: Africa Studio / Shutterstock.com

Esti in cautarea unei evadari relaxante? A unei pauze de spa sau un refugiu de wellness in cealalta parte a tarii? Alege un hotel cu centru spa si bucura-te de timpul dedicate tie! Descopera destinatii si hoteluri ce-ti ofera cele mai bune oportunitati de rasfat! Ce mai astepti? Fa-ti bagajele!

Hotel Cindrel Paltinis

Acest hotel are o priveliste minunata catre crestele Cindrelului, aflandu-se in centrul statiunii Paltinis, la doar cateva minute de mers de partia de ski si telescaun. Aici vei regasi confortul la el acasa, alaturi de eleganta si mult bun gust.

Poti beneficia de sala de fitness, tenis de masa, biliard, dar si de cateva momente de rasfat in sauna finlandeza sau la piscina. Alegerea iti apartine!

Vila Teleconstructia Slanic Moldova

Vila este amplasata in inima statiunii Slanic Moldova, aproape de parcul central si de izvoarele balneare. Complexul se adreseaza nevoilor tale de relaxare, iti pune la dispozitie piscine, sauna, sala de fitness, tenis de camp si alte activitati menite sa-ti aduca buna dispozitie.

Vezi oferta aici!

Hotel Ciucas Baile Tusnad

Hotelul Ciucas este situat in centrul statiunii Baile Tusnad, intr-un cadru natural, impadurit. Este una dintre cele mai modern unitati de cazare ale statiunii si iti ofera conditii excelente, in mijlocul naturii. Hotel Ciucas iti pune la dispozitie o piscina semi-olimpica dotata cu Jacuzzi, un bazin pentru copii cu adancimea de 0,5 metri si un bazin de hidrokinetoterapie.

Ba mai mult, in incinta hotelului vei regasi o baza de tratament, dotata cu o sala de fitness, sauna si masaj.

Vezi oferta aici!

Zan Hotel Voineasa

Hotel Zan isi are asezarea in Voineasa, Valcea, intr-o pozitie splendid, pe malul raului Lotru, la poalele muntilor  cu acelasi nume. Rafinamentul, relaxarea si eleganta isi au locul aici, in hotelul departe de poluarea si zgomotul orasului. In zona Lotrului poluarea se mentine la nivelul zero, astfel ca vei putea avea cateva guri de aer cu adevarat proaspat.

Poti beneficia de sauna umeda si uscata, jacuzzi, solar, masaj, toate pentru un tonus revigorat.

Hotel Valea cu Pesti Transfagarasan

Complexul turistic Valea cu Pesti de pe Transfagarasan iti ofera servicii de agrement si petrecere a timpului liber atat in incinta complexului, la piscina interioara, sauna, jacuzzi, bowling, billiard, ping pong, dar si in afara acestuia prin practicarea unor activitati precum: drumetii montane, agremenet pe Lacul Vidraru sau activitati pe terenul de sport multifunctional aflat in dotarea complxului turistic.

Vezi oferta aici!

Grand Hotel Balvanyos Bálványosfürdő

Acest hotel te invita sa descoperi peisaje de vis, cotloane misterioase, ape minerale miraculoase, dar si traditionalele trasee montane. Centrul SPA al hotelului a fost deschis la inceputul anului 2016 si detine aproape 2000 de metri patrati cu un circuit termal format din saune interioare si exterioare, spatii pentru servicii de fizioterapie, sala de fitness, mofeta, spa café, dar si spatii de relaxare interioare si exterioare.

Vezi oferta aici!

Danubius Health Spa Resort Bradet Sovata

Hotelul se afla in centrul statiunii, la doar 200 de metri de lacul Ursu. Baza de tratament a hotelului este modernizata si iti ofera servicii terapeutice: electroterapie, hidroterapie, namol terapie, inhalatie, masaj medical, dar si un centru spa cu bazine cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternativa pentru picioare, bazin cu aburi, infrasauna, aromasauna, camera de relaxare, sala de fitness cardio si forta, toate pentru bunastarea ta.

Hotel Rina Sinaia

Aflat in centrul orasului, esti aproape de parc, Casino si la 10 minute de castelul Peles. Restaurantul iti ofera cele mai delicioase preparate, internet wireless in camera si o zona de spa cu priveliste catre cota 2000, surprinzatoare atat vara, cat si iarna.