7 pensiuni de top din Bucovina

pensiune bucovinaBucovina are multe de oferit turistilor care aleg sa isi petreaca vacanta in zona, insa primul pas pentru un sejur de neuitat este alegerea unui loc bun de cazare, zona Bucovinei fiind bogata in pensiuni pline de personalitate, perfecte pentru orice buget, orice preferinta si orice motiv de calatorie, fie ca este vorba de odihna, afaceri sau dorinta de a vizita aceasta superba zona.

Pensiuni de top din Bucovina

1. Pensiunea La Roata 3*

Pensiunea este construita dupa modelul caselor din secolul XIX reconstituind fidel atmosfera din acea perioada. Pentru turistii care isi doresc o atmosfera autentic romaneasca, aceasta este una dintre optiunile de cazare din zona unde timpul pare sa fi stat cu adevarat in loc, iar oaspetii isi pot inchipui ca sunt nu doar la kilometri distanta, ci la sute de ani departare de haosul orasului si al vietii agitate lasate in urma. Alaturi de cazarea in case traditionale, in gradina pensiunii se afla o moara veche si o crama. Pentru turistii care prefera totusi luxul si confortul, exista inclusiv vile cu apartamente moderne, dotate cu baie in camera, minibar, TV, internet wireless si camera de zi cu aparat de cafea, fierbator de apa si TV LCD.

2. Pensiunea Hilde’s Residence 4*

Pe principiul ecoturismului, aceasta optiune de cazare din categoria de 4 stele imbina confortul cu linistea specifica acestei zone unde totul se face in tihna iar agitatia si graba de la oras sunt departe. In restaurantul pensiunii se gateste dupa concepte biogastronomice folosindu-se doar ingrediente traditionale, cultivate in regim propriu sau achizitionate de la localnici. Pensiunea organizeaza inclusiv excursii si drumetii pentru oaspeti. Cele 35 de locuri de cazare disponibile, impartite in 9 camere duble, 2 apartamente si 3 junior suite, sunt dotate corespunzator standardelor, cu baie cu cada in camera, minibar, TV, wireless, frigider si aer conditionat.

3. Conacul Domnesc 3*

Construita intr-un vechi conac boieresc complet renovat pentru acest scop, pensiunea se afla in mijlocul unei oaze de liniste si relaxare, intinzandu-se pe 10 hectare din mijlocul unui parc. Complexul turistic este amplasat convenabil, la un drum de doar cateva minute cu masina de centrul orasului, la o distanta de aproximativ 200 de metri de drumul european E85 si doar 17 km de aeroport. Pensiunea dispune de restaurant, crama, terasa, sali de conferinte si centru Spa, fiind ideala atat pentru vacantele in familie cat si pentru traininguri si intalniri de afaceri. Cele 40 de spatii de cazare sunt mobilate elegant si dotate cu centrala proprie, bai cu hidromasaj, televizor prin cablu, internet si loc de parcare asigurat.

4. Pensiunea Rapsodia 4*

Pensiunea Rapsodia din Suceava se afla la doar cateva minute de centrul orasului fiind o optiune ideala atat pentru turistii care isi doresc sa viziteze zona, cat si pentru cei care ajung in oras in interes de afaceri. Situata in zona parcului dendrologic Sipote, pensiunea ofera oaspetilor o oaza de liniste si relaxare intr-un cadru elegant, fiind mobilata cu gust si atentie la fiecare detaliu in parte. Cele 14 spatii de cazare in camere duble si apartamente dispun de baie proprie, incalzire centrala, minibar, TV si acces la internet wireless. Terasele ample ale pensiunii au vedere spre zona verde de padure, iar zonele de masa si de relaxare sunt atent concepute sub forma unor spatii intime.

5. Pensiunea Manoir Mignon 5*

Pensiunea Manoir Mignon urmareste sa aduca oaspetilor un pachet complet ce imbina odihna, relaxarea, excursiile in zona, miscarea si un stil de viata sanatos. De aici se pot vizita manastirile din Neamt si bisericile de lemn din Maramures sau se poate petrece un sejur la fel de placut doar pe suprafata complexului, unde cei ce isi doresc sa cunoasca gustul Bucovinei au la dispozitie un restaurant ce foloseste exclusiv produse ecologice din zona. Singura optiune de cazare din categoria de 5 stele din zona, pensiunea Manoir Mignon se ofera celor care au un buget generos de vacanta si apreciaza luxul si atentia la detalii ce pot fi gasite doar intr-o astfel de locatie.

6. Vila Alice 4*

Vila Alice se distinge in primul rand prin amplasarea ultracentrala, dar in acelasi timp departe de traficul si zgomotul orasului, in parcul Simion Florea. Turistilor le este pusa la dispozitie o parcare inchisa supravegheata video, iar in incinta pensiunii exista salon de mic dejun, sala de conferinte, sauna, cabinet medical, sala de fitness.

Desi intra in categoria de 4 stele, Vila Alice dispune si de camere cu baie de 5 stele. Mobilierul ales aminteste de stilul eclectic, in lemn alb de inspiratie clasica, paturile fiind dotate cu saltele ergonomice iar fiecare camera imbogatita cu o opera artistica originala reprezentativa pentru Suceava sub forma de tablou. Camerele de 5 stele sunt dotate cu TV de 60 inch, computer cu camera web pentru conferinte, BluRay player, baie cu cada dubla, jacuzzi si sauna.

7. Pensiunea Bucovina Lodge 4*

Situata pe un deal la marginea padurii, Bucovina Lodge se adreseaza celor care au nevoie de o minivacanta care sa combine traditia, aerul curat si conditiile de cazare dintre cele mai moderne ce pun pe primul plan confortul. Spre deosebire de pensiunile din oras, Bucovina Lodge pastreaza atmosfera de vacanta in mijlocul naturii, combinata cu interioare elegante, mobilate in lemn masiv. Oaspetii au la dispozitie loc de parcare in curte, sauna, internet Wi-Fi in toata pensiunea, loc de joaca pentru copii, tenis de masa si biliard. Cele 9 camere si un apartament disponibile pot gazdui 24 de persoane si se impart pe parter, etaj si mansarda. Camerele de la etajul 1 dispun de terasa, iar la mansarda se afla un apartament cu camera de zi si o sala de conferinta. Toate camerele sunt dotate cu TV si baie proprie.