7 idei de cazare in Timisoara

Hotel ApartHotel BoavistaUnul dintre cele mai cunoscute orase universitare ale Romaniei, Timisoara are mult mai multe de oferit decat poate ghici calatorul aflat doar in trecere. Optiunile de cazare din Timisoara sunt excelente atat pentru cei ce aleg sa ramana un weekend in oras pentru a cunoaste tot ceea ce are acesta de oferit, dar si pentru cei ce petrec o perioada mai indelungata in interes de afaceri.

Hotel Timisoara 4*

Cu 191 de camere si 18 apartamente, Hotel Timisoara este cel mai mare hotel din oras insa avantajul sau principal nu sunt nici facilitatile de exceptie, nici numarul de turisti pe care ii poate primi, ci locatia. Hotel Timisoara se afla exact in centrul orasului, fiind ideal pentru cei care viziteaza localitatea in scop turistic. Review-urile impecabile, camerele cu toate dotarile necesare si faptul ca hotelul detine si unul dintre cele mai rafinate restaurante din centrul orasului, fac din Hotel Timisoara o idee de cazare ce nu trebuie sa lipseasca de pe lista scurta a celor mai interesante hoteluri si pensiuni din oras.

Hotel & ApartHotel Boavista 3*

Hotelul renovat in anul 2012 iese in evidenta prin optiunile de cazare ce includ apartamente cu bucatarie proprie. Amplasat in imediata apropiere a Centrului Regional de Afaceri si a stadionului Dan Paltinisanu, ApartHotel Boavista se adreseaza in mod special persoanelor sau familiilor care cauta cazare pentru sejururi mai lungi. Cele 63 de camere mobilate si utilate modern dispun de toate facilitatile pentru categoria de 3 stele, au access la Wi – Fi si au televiziune prin satelit. In plus, hotelul dispune de un restaurant cu 2 terase, centru de welness si ofera transport gratuit la aeroportul Timisoara.

Vila Vitoria 5*

Vila Vitoria nu are nevoie de alte recomandari decat review-urile propriilor oaspeti. Cu un punctaj de peste 9.5 pe aproape toate site-urile de specialitate, aceasta optiune de cazare de lux aflata la 5 km de centrul orasului reprezinta superlativul pentru familiile sau cuplurile care cauta o ocazie de vacanta intr-o atmosfera comparabila cu cea de la cele mai bune hoteluri si pensiuni de peste hotare. Cele 5 camere ale vilei sunt mobilate cu cel mai rafinat bun gust si cu mare atentie pentru detalii, cu mobilier de lemn, cu bai spatioase, frigider si aparate de cafea in camera, Wi – Fi gratuit pe intreaga proprietate si televizoare cu ecran plat. Oaspetii vilei se pot bucura de piscina pe timp de vara, au loc de joaca special amenajat pentru copii si masa de tenis pentru recreere.

Hotel Iosefin Residence 4*

Hotelul din categoria de 4 stele se ridica fara doar si poate la standardele impuse, dar se remarca printre celelalte optiuni de cazare din oras in primul rand pentru aspectul impresionant si arhitectura cladirii. Pentru cei cu gusturi rafinate care prefera eleganta clasica, Iosefin Residence este alegerea perfecta. Situat in cartierul istoric al Timisoarei, Iosefin Residence nu se desminte. Cele 25 de apartamente sunt mobilate si utilate la cele mai moderne standarde insa pastreaza atmosfera istorica specifica si sunt dotate cu baie proprie, televiziune prin cablu, internet prin cablu in camere si wireless in zonele publice. Restaurantul hotelului, denumit simbolic Casa Bunicii, completeaza atmosfera atent creata, servind preparate traditionale banatene.

Pensiunea Casa de la Rosa 3*

In partea de sud a orasului, intr-un superb cartier rezidential, se afla pensiunea Casa de La Rosa ce pare special dedicata romanticilor si iubitorilor stilului eclectic. Interioarele sunt amenajate cu atata atentie, bun gust si rafinament, incat adesea turistul simte ca paseste inapoi in timp intr-o perioada in care se punea mai mult accent pe frumos si detaliu. Cele 26 de camere si 5 apartamente puse la dispozitia oaspetilor imbina dotarile moderne cu confortul si intimitatea stilului specific, cu televiziune prin satelit, DVD playere si baie proprie. Oaspetilor pensiunii le sunt puse la dispozitie gratuit biciclete pentru plimbare prin oras, al carui centru se afla la doar 10 minute distanta.

Hotel Central 2*

Hotel Central se ridica cu mult peste categoria sa de 2 stele, fiind una dintre cele mai ieftine optiuni de cazare centrale. Asezat langa castelul Huniade, hotel Central dispune de 85 de camere utilate si mobilate modern, cu Wi-Fi gratuit, aer conditionat si baie in camera cu cada spa. Restaurantul hotelului serveste atat meniuri internationale cat si mancaruri traditionale romanesti.

The Aristocrat Apartment

Asezat la 1 km de centrul orasului, Aristocrat Apartment este exact cum sugereaza numele, o optiune de cazare in regim hotelier sub forma unui apartament cu doua camere complet utilat la cele mai moderne standarde, avand Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat, masina de spalat vase, masina de spalat rufe si cuptor cu microunde. Fiecare apartament poate caza cate 4 persoane si este o optiune excelenta in mod special pentru persoanele care viziteaza Timisoara in interes de afaceri.