7 hoteluri WOW din Romania

Nicaieri nu-i ca acasa, dar parca nici intr-un hotel de 4 sau 5 stele nu-i asa rau. Atunci cand privelistea de la fereastra bate orice ti-ai fi putut imagina, iar serviciile ireprosabile te fac sa iti doresti sa te muti cu totul acolo, cu siguranta te afli in locul potrivit. Daca nu l-ai gasit inca echipa HotelGuru.ro ti-a pregatit o lista cu 7 hoteluri WOW pe care trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata.

1. Boutique Hotel Danielescu ****

Imbinand cu succes valorile traditionale, spiritul secolului trecut si dotarile moderne, Domeniul Danielescu este unul dintre locurile acelea mai … altfel. Dedicat in special nostalgicilor, dar si celor mai tineri care vor sa cunoasca macar o parte din culoarea vremurilor din secolul XX, Domeniul Danielescu si-a propus sa transforme orice oaspete in musafir si orice musafir in prieten. Unitatea de cazare dispune de 10 camere duble si un apartament, o sala pentru sedinte si o terasa deosebita.

2. Grand Hotel Sofianu ****

Singurul hotel-muzeu de arta din Romania, hotelul Sofianu din Ramnicu Valcea este o locatie unica ce isi asteapta cu nerabdare oaspetii. Cele 120 de locuri sunt repartizate in 61 de camere dotate cu toate facilitatile moderne, baie proprie si acces gratuit la internet.

3. Hotel Valea Cu Pesti Transfagarasan ****

O locatie unica atat ca amplasament, cat si datorita facilitatilor oferite in incinta unitatii de cazare, Complexul Turistic Valea cu Pesti este situat intr-o zona privilegiata, de unde se pot admira atat Lacul Vidraru, cat si Muntii Fagaras. Destinatie cu traditie, zona Lacului Vidraru este una dintre cele mai cautate locatii de catre turistii straini care poposesc la noi in tara.

4. Hotel Acasa la Dracula Poiana Brasov ****

A zis cineva Dracula? Viziteaza-l pe conte chiar la el “acasa”. Construit in anul 2005, hotelul – ce poarta numele faimosului personaj construit de scriitorul irlandez Bram Stoker – trebuie neaparat sa fie introdus pe lista urmatoarelor tale destinatii.

5. Ramada Bucharest Parc Hotel ****

Daca te-ai hotarat sa faci o vizita capitalei tarii si vrei sa te cazezi la unul dintre cele mai de seama hoteluri, echipa HotelGuru.ro iti recomanda cu caldura sa innoptezi la Ramada Parc Hotel. Nu numai ca vei avea parte de tot confortul pe care il cauti, dar vei gasi si un personal bine instruit, atent la detalii si dornic sa-ti indeplineasca orice dorinta.

6. Grand Hotel Traian ****

Cele 68 de camere confortabile ale Hotelului Traian din Iasi sunt mobilate intr-un stil aparte de inspiratie vintage. Mobila superba nu este singurul punct forte ale unitatii de cazare, locatia si facilitatiile fiind unele de top si ele.

7. Sky Blue Hotel & Spa Paulesti ****

Desprins parca din alta lume, Sky Blue Hotel pare mai degraba o locatie exclusivista din Emiratele Arabe si nu din Romania. Situat in apropiere de orasul Ploiesti, Hotelul Sky Blue este una dintre unitatile de cazare al caror prag trebuie sa il treci cel putin o data in viata daca esti pasionat de tot ce inseamna lux si design interior. Aici vei gasi numeroase elemente care te vor surprinde placut si un centru SPA ideal pentru relaxare.

Daca te-a inspirat macar una dintre unitatile de cazare prezentate, nu uita sa ne lasi un comentariu cu preferata ta. De asemenea, daca inca nu ai gasit-o pe cea ideala pentru tine, HotelGuru.ro te asteapta cu sute de unitati de cazare.

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 25-26 octombrie si sunt valabile astazi, 2 octombrie 2017.