7 hoteluri pentru vacanta de vara la Neptun si Mamaia

Hotel Richmond, MamaiaStim ca inca ai treaba la birou si ca nu ai inceput inca sa numeri zilele ramase pana la concediu, dar asta nu inseamna ca nu iti poti face planuri pentru vacanta de vara. Stim, de asemenea, ca o vacanta adevarata e aceea in care simti nisipul sub talpi, sunetul valurilor in urechi si briza adiindu-ti usor pe la tample. Vacanta la mare! La marea noastra draga! Ceva mai neagra decat Marea Egee, dar la fel de romantica.

Daca nu v-ati hotarat inca la ce hotel sa va faceti rezervarile, va oferim mai jos cateva idei pentru o vacanta reusita petrecuta intr-una din statiunile Neptun sau Mamaia.

Hotel Albert***, Neptun

Amplasat in nordul statiunii Neptun, hotelul este foarte cautat de catre turisti datorita pozitionarii sale foarte bune: la 300 de metri de plaja si in apropierea garii Neptun. Complexul hotelier dispune de o piscina exterioara cu cocktail bar, loc de joaca pentru copii (programe speciale de animatie si face painting), foisor in gradina interioara si barbeque. Camerele dispun de baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat, balcon sau terasa, internet Wi-Fi, frigider, TV LCD, programe satelit.

Tarif*: 135 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun);

Hotel Callatis**, Neptun

Situat chiar in centrul statiunii Neptun, hotelul dispune de 90 de camere duble repartizate pe cele trei etaje ale cladirii. Etajul 3 este complet renovat, cu facilitati de 2*. De asemenea, si camerele de la etajele inferioare sunt renovate, dar nu dispun de aer conditionat. Toate camerele de la etaj au balcon. Hotelul functioneaza in regim sezonier, de la 1 iunie si pana la 16 septembrie.

Tarif*: 130 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun), insa preturile difera si in functie de gradul de confort.

Hotel Ambasador****, Mamaia

Hotelul dispune de 129 de camere amenajate cu mult bun gust: pat matrimonial, baie proprie cu dus, uscator de par, birou in camera, minibar, TV programe satelit sau cablu. In incinta hotelului exista un restaurant care ofera preparate culinare delicioase, sala de fitness, bar, seif, internet Wi-Fi gratuit, parcare.

Tarif**: 441,60 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Regal****, Mamaia

Daca vreti sa va simtiti imparateste, puteti opta pentru o vacanta de vara petrecuta la acest hotel situat pe malul lacului, in zona de lux a statiunii Mamaia.

Amplasat in centrul statiunii, complexul se afla la doar 10 minute de mers cu masina de centrul orasului Constanta si la 50 de metri de plaja cu nisip fin. Exista 44 de camere, apartamente si apartamente de lux, toate foarte spatioase si confortabile. Spatiile de cazare au baie proprie cu cabina de dus cu hidromasaj, uscator de par, minibar, seif, TV si internet prin cablu (gratuit). Apartamentele au living cu canapea, fotolii si dormitor, 2 TV.

Tarif**: 380 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Florida***, Mamaia

Locatia beneficiaza de o priveliste superba spre lac, insa asta nu-l stirbeste de un acces rapid catre plaja, orasul invecinat Constanta sau cele mai importante puncte de atractie ale statiunii:  satul de vacanta, aqua magic, telegondola. Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie proprie cu cadita de dus, TV, frigider/minibar, seif, aer conditionat, incalzire centrala, internet.

De asemenea, hotelul pune la dispoziia turistilor facilitati de relaxare si de petrecere a timpului liber, cat si pentru desfasurarea unor activitati pe segmentul corporate: conferinte, cursuri, teambuilding-uri.

Tarif**: 400 de lei camera dubla/noapte (cu demipensiune)

Hotel Richmond****, Mamaia

O vacanta delux petrecuta la Marea Neagra poate semana cu una petrecuta la acest hotel, considerat o adevarata bijuterie in industria hoteliera romaneasca. Situat in centrul statiunii Mamaia, hotelul este la 50 de metri de mare. Din punctul de vedere al dotarilor, hotelul imbina luxul cu tehnologia moderna si serviciile speciale precum centrul fitness, centrul wellness & Spa, bar, restaurant, bellboy concierge, room service, curatatorie&spalatorie, parcare, seif, late check aut. Restaurantul hotelului ofera preparate romanesti si internationale pentru cele mai rafinate gusturi.

camerele au aer conditionat, balcon sau terasa, internet Wi-Fi gratuit, baie proprie, uscator de par, halat, TV LCD, seif.

Tarif**: 572 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Voila***, Mamaia

Este situat in statiunea Mamaia, la 100 de metri distanta de mare, si ofera o piscina exterioara. In incinta complexului exista si un restaurant, gradina, facilitati pentru gratar si spatiu de joaca pentru copii. Exista internet Wi-Fi gratuit in intreaga cladire. De asemenea, camerele hotelului dispun de minibar, balcon si baie privata cu articole de toaleta gratuite. Aqua Magic si Satul de Vacanta din Mamaia sunt la mai putin de 15 minute de mers pe jos.

Tarif**: 134 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

* Tarif valabil in weekend-ul 13-14 iunie 2015.

** Tarif valabil in weekend-ul 11-12 iulie 2015.