5 unitati de cazare in Vatra Dornei

Vatra Dornei, foto Mikadun

Mikadun / Shutterstock.com

Mai ai cateva zile de concediu si vrei sa le petreci in statiunea Vatra Dornei? Este o alegere excelenta, o destinatie foarte pitoreasca, cu aer pur, inconjurata de munti nu foarte inalti, perfecti pentru drumetii usoare.

Cat despre optiunile de recreere, statiunea are cu ce se lauda: poti face vizite la celebrele manastiri din Bucovina, sau poti practica o serie de sporturi extreme precum alpinism in masivul Rarau, parapanta pe Suhard sau la platoul Giumalau, ori rafting pe apele involburate ale Bistritei sau ale Dornei. Ca sa te poti bucura insa de toate acestea, ai nevoie de cateva zile de cazare, asa incat Travelminit iti ofera 5 sugestii de cazare in Vatra Dornei, din care poti sa o alegi pe care vrei.

Hotel Belvedere***

Situat in centrul statiunii Vatra Dornei, la numai 5 minute de Parcul Central si gara, hotelul Belvedere este amenajat in vila in care a locuit scriitorul Lucian Blaga. Cele 19 camere ale complexului au balcoane cu vedere panoramica deosebita si facilitati pentru toate gusturile: baie privata cu dus, aer conditionat si incalzire centrala, minibar, telefon, TV cu programe prin cablu, internet WiFi gratuit. La subsolul hotelului exista un restaurant care serveste preparate din bucataria traditionala, dar si o cafenea cu terasa.
Locatia este perfecta si pentru sezonul de iarna, pentru ca cel mai apropiat teleschi se afla la 1,5km de hotel.
Tarif*: 160 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Pensiunea Casa di David****

Pensiunea este situata in centrul statiunii Vatra Dornei, in apropierea celor trei partii de schi – partiile Veverita si parcul Poienita sunt la 1,5km distanta de complex. Pensiunea dispune de un restaurant cu specific italian si traditional si de 13 spatii de cazare amenajate in camere single, duble, triple si un apartament. Camerele sunt dotate cu balcon si baie proprie cu dus, TV cu programe prin cablu, telefon si frigider.

Pentru petrecerea timpului liber puteti vizita Parcul Balnear, Muzeul Etnografic sau Muzeul de Stiinte ale Naturii. Iarna se poate schia pe una din partiile aflate la doar cateva minute de pensiune. La cerere se pot organiza excursii in imprejurimi sau la manastirile din nordul Bucovinei, partide de paintball sau lectii de calarie.
Tarif*: 110 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Cabana Deac

Beneficiind de o amplasare perfecta, aproape de civilizatie dar totodata in inima naturii, Cabana Deac ofera o priveliste de neuitat asupra orasului Vatra Dornei si nu doar atat: eleganta, confort si toate facilitatile moderne de ultima ora, amenajate intr-un cadru natural deosebit. Cabana dispune de 5 camere duble care pot fi inchiriate atat individual, cat si integral (pentru grupuri de maxim 10 persoane). Puteti sa admirati intregul oras savurand un espresso pe terasa cabanei, puteti sa faceti un gratar in aer liber, sa va relaxati cu o sedinta de sauna sau sa va distrati in zona special amenajata pentru petreceri. Daca vreti sa fiti la curent cu evenimentele cotidiene, aveti la dispozitie gratuit internet WiFi si televiziune prin cablu in toata cabana. Toate camerele sunt prevazute cu kituri complete de ingrijire, iar bucataria este complet utilata. Pentru aventurieri, proprietarii cabanei pot organiza in zona diverse activitati: echitatie, rafting, tiroliana, plimbari cu bicicleta sau ATV-ul, excursii pe diverse trasee turistice.
Tarif*: 260 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Complexul turistic Le Baron****

Situat in apropierea statiunii Vatra Dornei, la 3km de Manastirea Dorna, complexul turistic de 4* este amenajat intr-o zona frumoasa si linistita de munte, oferind toate conditiile petrecerii unei vacante de neuitat impreuna cu familia sau cu prietenii. Cele 16 spatii de cazare ale complexului sunt amenajate in doua cladiri: “La Baronesse” si “Le Baron”. Toate au baie proprie cu cabina de dus cu hidromasaj, uscator de par, TV cu programe prin cablu, internet WiFi gratuit, minibar. In plus, complexul dispune de un centru Spa, sala de fitness, foisor cu vedere la gradina, loc de joaca pentru copii si un restaurant á la carte. Oaspetii au acces gratuit la masa de ping-pong.
Tarif*: 160 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Beatrice***

Pensiunea Beatrice este amplasata la circa zece minute de mers pe jos de centrul statiunii, partia de schi, renumitulparc cu veverite si telescaun. Cele 8 camere sunt dotate cu WiFi gratuit,baie proprie cu dus, TV cu programe prin cablu, balcon cu vedere superba. Pensiunea dispune de o bucatarie si living comune, doua foisoare si facilitati de gratar, zona de relaxare in aer liber.
Tarif*: 110 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabilepentru perioada 29 – 30 august 2016