5 unitati de cazare aflate in apropierea Castelului Corvinilor

Castelul Corvinilor, cunoscut si sub numele de Castelul Huniazilor, este o constructie impresionanta situata in judetul Hunedoara, in partea sud-vestica a orasului cu acelasi nume. Castelul este printre cele mai mari si frumoase castele de pe continent si se bucura de vizitele a mii de turisti in fiecare sezon. Pe langa importanta istorica si arhitectura deosebita, Castelul Corvinilor se afla in vizorul vizitatorilor straini si datorita legaturii pe care acestia o fac cu contele Dracula si numeroaselor legende care se tes in jurul constructiei.

Afla mai multe: Legendele horror ale Castelului Corvinilor

Situat la mica distanta fata de alte orase turistice importante din tara precum orasele Sibiu, Alba Iulia si Timisoara, Castelul Corvinilor este usor de inclus in orice circuit care cuprinde centrul sau vestul tarii. Daca vrei sa zabovesti mai mult prin zona, echipa Travelminit iti recomanda urmatoarele unitati de cazare:

Hotel Rusca Hunedoara***

Situat in centrul orasului Hunedoara, la numai 1,5 kilometri de Castelul Corvinilor, Hotelul Rusca din Hunedoara este alegerea ideala pentru turistii care vor sa ramana sa viziteze orasul si imprejurimile pentru cateva zile. Hotelul Rusca dispune de 106 camere (single, twin si duble) recent renovate, toate dotate cu minibar, telefon, uscator de par, televiziune prin cablu, acces internet wireless si baie privata prevazuta cu instalatie de hidromasaj.

  • Tarif: 140 ron/camera dubla/o noapte + mic dejun

Vila Daddy

La numai 14 kilometri de orasul Hunedoara se afla o alta asezare mandra din inima Transilvaniei, Deva. Pentru turistii pasionati de istorie, cetatea orasului va fi atractia principala, insa nu singura. Daca iti doresti sa faci un circuit mai extins sau pur si simplu vrei sa incluzi si Castelul Corvinilor si Cetatea Devei intr-un itinerariu mai lung, iti recomandam sa innoptezi la Deva, la Vila Daddy. Situata intr-un cartier rezidential, foarte aproape de centrul orasului, Vila Daddy pune la dispozitia oaspetilor 11 camere confortabile, moderne si spatioase, numai bune pentru un popas de-o noapte. Fiecare dintre cele 11 camere dispune de baie privata, aer conditionat, frigider si TV.

  • Tarif: 160 ron/camera dubla/o noapte + mic dejun

Vila Gorunul

Situata in apropierea Padurii Chizid, la aproximativ 3 kilometri distanta de Castelul Corvinilor, Vila Gorunul reprezinta alegerea ideala pentru familii, tineri si grupuri restranse de turisti. Locatia linistita este favorabila tuturor celor care isi doresc sa aiba parte de un sejur relaxant si linistit in inima Ardealului. Cele 8 apartamente moderne sunt dotate cu pat matrimonial, televizor LCD, aer conditionat, o bucatarie echipata cu aragaz, cuptor cu microunde, hota, frigider, vesela, tacamuri si bineinteles o baie cu cabina de dus si uscator de par.

  • Tarif: 110 ron/apartament-2 persoane/o noapte

Hotel Maier Hunedoara***

In imediata apropiere a Castelului Corvinilor si la doi pasi de centrul orasului, se intalta mandru Hotelul Maier din Hunedoara. Incadrat in standardul de trei stele, acesta dispune de 29 de camere spatioase, fiecare beneficiind de propria baie. Camerele sunt dotate cu televizoare, frigidere, aparate de aer conditionat si au acces la internet gratuit. Hotelul dispune de asemenea si de un restaurant propriu si de o sala de evenimente, iar parcarea in incinta unitatii de cazare este gratuita.

  • Tarif: 160 ron/camera dubla/o noapte

Motel Cincis

Amplasat in apropierea Lacului Cincis, Motelul Cincis este locatia perfecta pentru iubitorii de natura. Aici, turistii se pot rasfata la piscina exteriora, se pot relaxa la o partida de pescuit sau se pot aventura la o drumetie prin padure. Unul dintre atuurile locatiei il reprezinta distanta mica intre unitatea de cazare si obiectivele turistice din judetul Hunedoara. De aici se pot face excursii de o zi catre Castelul Corvinilor, Cetatea Devei,  Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Rezervatia de zimbrii de la Hateg si Manastirea Prislop.

  • Tarif: 150 ron/camera dubla superioara/o noapte

Vezi lista intreaga a unitatilor de cazare din judetul Hunedoara, aici!

*fotografia principala reprezinta una dintre camerele Motelului Cincis.

**Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 18-19 octombrie 2017 si sunt valabile astazi, 14 august 2017.