5 sugestii de cazare in Timisoara sub 150 lei/noapte

hotel-neonDe cand au fost introduse mai multe curse aeriene interne spre Timisoara, la preturi foarte avantajoase, orasul de pe Bega nu mai este o destinatie indepartata pentru romanii din sudul sau din nordul tarii. Nici nu apuci sa te aranjezi prea confortabil in scaunul avionului, ca ai si ajuns la destinatie; de la Iasi la Timisoara faci de exemplu o ora cu un zbor direct Blue Air, si doua cu escala.

La asa conditii, merita oricand sa transformi weekendul intr-o mini-calatorie, motiv pentru care ne-am gandit sa-ti oferim 5 sugestii de cazare in Timisoara sub 150 lei/noapte. Poti face rezervare la oricare dintre ele pe Travelminit.

Hotel Imperial***

Amplasat intr-o zona de maxim interes din nordul orasului, la cinci minute distanta fata de centru si doar trei minute de centrul comercial Iulius Mall, hotelul Imperial din Timisoara a fost conceput sa raspunda exigentelor clientilor sai. Complexul pune la dispozitia oaspetilor 10 camere standard amenajate in stil modern si 12 camere deluxe decorate in stil clasic. Toate unitatile de cazare sunt dotate cu pat matrimonial, aer conditionat si incalzire, TV cu programe prin cablu, linie telefonica cu acces national si international si un minibar. In plus, exista internet wireless gratuit, restaurant, club de noapte si sala de conferinte.
Tarif: 250 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Vandia***

Pentru cei care calatoresc la Timisoara cu avionul, Hotel Vandia poate fi o locatie excelenta pentru cazare. Situat la doar doi kilometri de Aeroportul Traian Vuia din Timisoara, locatia faciliteaza tranzitul in zonele industriale ale orasului, avand in acelasi timp acces rapid si la centru.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, internet WiFi gratuit, TV LCD cu programe prin cablu, baie proprie cu uscator de par.
Tarif: 160 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Neon***

Situat pe una dintre cele mai importante artere ale Timisoarei, Calea Aradului, hotelul Neon se bucura de o amplasare perfecta pentru cei care calatoresc in scop turistic, cat si pentru cei aflat in tranzit, in interes de afaceri. De la hotel se poate ajunge foarte usor in centru, la centrul comercial Iulius Mall, la Universitatea de Stiinte Agricole si la alte obiective interesante ale orasului. De asemenea, principalele atractii turistice (Muzeul de Etnografie Banat, Parcul Botanic, Piata Unirii) sunt foarte aproape de complexul hotelier, la o plimbare de aproximativ 20 de minute.

Cele 15 camere single si duble, precum si apartamentul elegant dispun de facilitati si dotari moderne; fiecare ofera o atmosfera intima si placuta, creata pentru petrecerea unui sejur cat mai confortabil – camerele dispun de aer conditionat, baie proprie cu dus, TV LCD cu programe prin cablu, telefon, internet wireless gratuit, minibar.
Tarif: 180 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Victoria***

Amenajat intr-o cladire construita la 1907 si renovata recent, hotelul Victoria este situat chiar in centrul Timisoarei, aproape de zona de magazine, restaurante si pub-uri, cinematografe si stradute aerisite unde va puteti plimba si admira cladirile cu arhitectura baroca. Castelul Huniade si Opera Nationala, doua dintre cele mai frumoase atractii turistice ale orasului, se afla la numai 200m distanta de hotel, iar Sinagoga la 500m.

Camerele sunt amenajate cu stil si decoratiuni elegante. Tavanele inalte ale hotelului, ornamentele interioare, plafonul de sticla ce ilumineaza hotelul, impreuna cu decoratiile balustradelor va vor lasa amintiri de neuitat.

Complexul ofera servicii de spalatorie, curatatorie chimica si calcatorie, serviciu de transfer de la aeroport, inchirieri biciclete si autoturisme, casa de schimb valutar, receptie 24 de ore si internet Wi-Fi gratuit pe toata suprafata hotelului. Cele 15 camere au aer conditionat, baie proprie cu cada si uscator de par, telefon, TV LCD, seif, minibar.
Tarif: 248 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Excelsior****

Situat aproape de centrul financiar, cultural si comercial al Timisoarei, la doar cateva minute de inima orasului, intr-o zona linistita, hotelul Excelsior isi asteapta oaspetii intr-un spatiu plin de eleganta si contemporaneitate. Este locul ideal pentru afaceri si distractie, cu spatii de cazare placute si intime, in care luminile discrete invaluie picturile frumoase, realizate de artisti celebri autohtoni. Hotelul dispune de doua sali moderne de conferinte, un restaurant rafinat, cu bucatari profesionisti, care este pregatit sa va incante cu preparate delicioase, specifice zonei si internationale, o sala de fitness in care va puteti bucura de masaj sau de sauna, in timp ce barmanul va pregateste o bautura racoritoare.

Pentru cei care doresc sa viziteze imprejurimile, cateva dintre cele mai frumoase atractii turistice ale orasului se afla in imediata apropiere a hotelului: Catedrala Mitropolitana din Timisoara (1,2 km), Castelul Huniade (1,6 km), Opera Nationala (1,6 km), Sinagoga (1,9 km).
Tarif: 310 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Nota*: Tarifele sunt valabile in perioada 10 – 11 decembrie 2016