Cazare in Romania – 5 sugestii pentru orasul Constanta

Casa DomneascaCand spui Constanta, te gandesti la o escapada de weekend pe litoral, la o plimbare prin centrul vechi al orasului scaldat de valurile marii sau pe faleza. Cu o istorie impresionanta, Constanta (Tomisul de odinioara) este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania, la care apelezi atunci cand ti se face dor de mare, de soare si de nisip.

Pentru ca vara este atat de aproape incat gandul iti fuge deja la weekenduri prelungite, Travelminit iti propune 5 sugestii de cazare in Constanta, pe care le-ai putea lua in calcul la prima evadare din cotidian.

Hotel Voila***

Amplasat in centrul orasului Constanta, in imediata apropiere a Pietei Ovidiu si a Portului Turistic Tomis, hotelul Voila este la numai 100m de plaja Modern din Constanta, motiv pentru care poate fi destinatia perfecta pentru un weekend la malul marii.

Cu o arhitectura aparte, hotelul Voila pune la dispozitia clientilor 30 de locuri in camere duble sau single, amenajate la standarde ridicate. Clientii se pot bucura de sauna, masaj, jacuzzi, minibar in camere, seif individual, TV LCD cu cablu si satelit, conexiune internet, linii telefonice internationale directe, control individual al sistemului de aer conditionat, detector de caldura si fum, bai proprii cu cadita de dus, halat de baie si uscator de par, salon restaurant, precum si de parcare auto. Situat la ultimul nivel al hotelului, restaurantul ofera o panorama deosebita asupra Marii Negre si Portului Turistic Tomis.
Tarif*: 287 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Casa Domneasca by Turquoise Concept****

Pentru un weekend romantic, puteti alege hotelul Casa Domneasca by Turquoise Concept, situat in centrul orasului Constanta, vizavi de Teatrul National Constanta Fantasio. La cateva minute distanta de mers pe jos se afla Muzeul Marinei, Muzeul de Arta, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Istorie, Muzeul sculptorului Ion Jalea, Acvariul, Cazinoul din Constanta, faleza Cazino, centrul istoric, Farul Genovez, portul turistic, plaja Modern, Portul Naval Constanta, numeroase cafenele si restaurante.

Hotelul este amenajat intr-o cladire de patrimoniu construita in 1905, care a apartinut unei familii nobile de negustori greci. Cladirea figureaza pe lista monumentelor istorice de arhitectura, iar in 2013 s-a incheiat renovarea ei completa. S-au pastrat insa elementele de arhitectura art nouveau care se imbina armonios cu interiorul elegant, iar luxul vremurilor demult apuse a fost transpus in zilele noastre. Astazi, hotelul Casa Domneasca ofera o atmosfera calda si rafinata.

Oaspetii au la dispozitie 6 camere duble cu pat matrimonial si un apartament cu 2 dormitoare, living, 2 bai, jacuzzi. Toate spatiile de cazare sunt mobilate elegant si dispun de pat matrimonial, TV LCD HD, aer conditionat, telefon, seif, minibar, uscator de par, internet gratuit. De asemenea, hotelul are un restaurant cu terasa si o cofetarie cu produse preparate in bucataria proprie.
Tarif*: 198 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Golden Rose***

Amplasat la numai 750m de malul Marii Negre, hotelul Golden Rose din Constanta se afla la 4km distanta de centrul orasului si la 24km de Aeroportul International Mihail Kogalniceanu. Cele 20 de camere ale hotelului au zona de relaxare, balcoane cu privelisti panoramice asupra orasului, aer conditionat, baie proprie cu cadita de dus, minibar, TV LCD, internet WiFi gratuit, parcare privata gratuita. Hotelul dispune de un restaurant cu meniu á la carte si un café-bar.
Tarif*: 200 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Jolie**

Oferind o atmosfera intima si o amplasare privilegiata, in apropierea plajei si a centrului orasului, hotelul Jolie din Constanta este o locatie moderna, ideala pentru un sejur placut si linistit la malul marii. Camerele sunt decorate cu gust, confortabile, cu mobilier functional si interioare elegante; au baie proprie si uscator de par, ar conditionat si minibar. La barul hotelului puteti savura bauturi racoritoare si va puteti bucura de preparatele variate din bucataria romaneasca si internationala, servite in restaurantul propriu.
Tarif*: 160 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Central***

Situat in cea mai pitoreasca zona din centrul Constantei, la 5 minute de plaja Modern, de orasul vechi si de principala artera comerciala a orasului, hotelul Central (Villa Central) este inconjurat de muzee, parcul Primariei (cu vestigii antice), teatru, restaurante de top, bistrouri cochete si cafenele cu terase in strada. Oaspetii au la dispozitie 18 camere mobilate modern, cu aer conditionat, balcon sau terasa, baie proprie cu cadita de dus, minibar si internet WiFi gratuit in spatiile comune.
Tarif*: 140 lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

*Tarif valabil pentru weekendul 24 – 25 iunie 2016.

Daca alegeti ca anul acesta sa vizitati Romania, nu uitati ca pe portalul Travelminit gasiti cazare in peste 1800 de locatii din toata tara, pe care le puteti rezerva online cu doar cateva click-uri si cu plata la receptie.