5 piscine cool in Bucuresti

ThermeCe poate fi mai cool in plina vara decat distractia de o zi cu prietenii la una din piscinele din capitala? Amenajate la marginea orasului, in spatii largi, cu multa vegetatie, sau mai aproape de centru, piscinele din Bucuresti sunt o adevarata oaza de relaxare pentru cei aflati in vacanta sau pentru cei care pur si simplu isi doresc sa se bucure de cateva ore relaxante, sa inoate sau sa se bronzeze.

Travelminit iti propune sa iei in calcul pentru aceasta vara una din cele 5 piscine cool din Bucuresti prezentate mai jos.

Divertiland

Daca nu crezi ca te poti simti ca la mare, inotand printre valuri, chiar la marginea Bucurestiului, atunci este musai sa ajungi la parcul acvatic Divertiland. Situat pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, parcul iti ofera sase zone distincte de distractie, cu piscine, tobogane acvatice, sezlonguri, restaurante, magazine, bancomate si o multime de facilitati.

Super Paradise este cea mai noua zona amenajata in incinta parcului, in care vei descoperi o piscina de dimensiuni olimpice si 200 de sezlonguri, servicii VIP, 2 restaurante la care poti servi preparate americane si grecesti, un bar si o piscina cu apa incalzita, pentru cei mici.

Los Petitos este zona special rezervata celor mici (cu varste intre 3 si 12 ani), cu piscine si tobogane acvatice, dar si cu un spatiu de joaca amenajat pentru ei. In zona Hippo Pool exista tunuri cu apa, pistoale cu apa, dusuri, tasnitoare de toate formele si toate culorile.

La Arena del Sol este amenajata o plaja cu nisip fin auriu pe aproape 4000 de metri patrati.

Zona Los Turbos este impartita in 3 sectiuni: Rainbow Tower (unde sunt tobogane acvatice in toate culorile curcubeului), Kilimanjaro – zona destinata amatorilor de adrenalina si Waterfall – zona dotata cu un soi de tobogane revolutionare.

In zona La Insula poti sa lenevesti ore in sir pe un colac si sa plutesti in piscina inelara sau sa te bucuri de propriul tau foisor privat.
Minunata piscina cu valuri o vei gasi in zona La Plaja, una dintre cele mai populare zone ale parcului.

Tarife: 40 de lei/adulti in cursul saptamanii si 65 de lei/adulti in weekend; 30 de lei/copii peste 10 ani in cursul saptamanii si 50 de lei/copii peste 10 ani in weekend; 25 de lei/copii sub 10 ani; gratuit pentru copii 0-3 ani.

Therme

Piscina minunata amplasat in nordul Bucurestiului, in zona Balotesti, este perfecta pentru cei care vor sa experimenteze o zi magica intr-un spatiu exotic. Cele trei zone distincte de la Therme (Galaxy, The Palm si Elysium) iti ofera aproape tot ce iti doresti si ce ai visat: piscina cu valuri (de sase tipuri!), tobogane acvatice care puse cap la cap s-ar intinde pe cativa kilometri buni, dotate cu programe interesante de sunet si lumina care asigura un fundal sonor unic. Te poti trezi, bunaoara, alunecand pe tobogan in plin “sezon” de tunete si fulgere!

Ce mai gasesti la Therme? O multime de baruri la piscina, snack-baruri, restaurante, locuri de joaca amenajate pentru copii, padure de palmieri si vegetatie exotica abundenta, piscine cu aromaterapie, hamam, sauna umeda si spatii nesfarsite pentru relaxare. Cam tot ce-ti poti dori de la o vacanta de vis. Cool, nu?

Tarife: tarifele standard pentru o zi in zona Galaxy sunt 40 lei/copii intre 3-16 ani, 54 lei/adulti, 50 lei/studenti si pensionari; cele pentru zona The Palm: 64 lei/adulti, 60 lei/studenti si pensionari; cele pentru zona Elysium: 83 lei/adulti.

La Plage Club & Buddha Bar

Situata in zona Otopeni, La Plage Club & Buddha Bar este un alt loc minunat de distractie si relaxare din Bucuresti. In acest colt exotic din nordul Capitalei, aproape de centrul Bucurestiului, te poti relaxa pe plaja amenajata cu nisip fin, la umbra unui palmier, a unui parasolar sau in intimitatea unui baldachin, savurand un cocktail, pe fundalul unei muzici chill. Complexul dispune de restaurant si club – perfect pentru cei care vor sa se distreze pana tarziu in noapte.

Tarife: 30 de lei/persoana in cursul saptamanii si 50 de lei/persoana in weekend. Pentru copiii cu varste intre 3 si 12 ani se acorda reducere 50%, iar cei pana in 3 ani beneficiaza de gratuitate. Preturile includ si doua bauturi.

Aqua Garden Militari Residence

Beneficiind de arhitectura moderna si o atmosfera unica, piscina din cartierul Militari Residence este o optiune inspirata pentru petrecerea unei zile de vara. Complexul dispune de doua piscine exterioare, terase amenajate cu aproape 900 de sezlonguri, bazin pentru copii si loc de joaca special amenajat, o superba gradina japoneza si un iaz cu pesti ornamentali, fantani arteziene si cascade, foisoare, bar tropical, restaurant care serveste specialitati mediteraneene si romanesti, dar si o zona Self service cu bucatarie deschisa si meniu tip bufet (steak house, pizza, salate, mancare gatita).

Tarife: 30 de lei/persoana in cursul saptamanii si 50 de lei/persoana in weekend. Preturile include si un cocktail non-alcoolic oferit din partea casei.

Pescariu Sports & SPA

Piscina amenajata pe malul Lacului Tei din Bucuresti este una dintre cele mai cool din Capitala. Bazinul cel mare are o suprafata de aproape 1000 de metri si bar accesibil din apa (swim bar), iar sistemul special de iluminare pe timpul noptii creaza o atmosfera de vis in care te vei simti mai relaxat ca in vacanta. Cei mici au si ei un bazin pe masura, cu o adancime de pana la 40cm si tobogane acvatice.

In plus, in incinta complexului poti face fitness si aerobic, poti juca squash, fotbal sau tenis sau te poti lasa prada placerii la centrul Spa, unde poti incerca o multime de tratamente de relaxare si infrumusetare. Daca doresti, exista si o zona VIP cu spatii private si baldachine.

Tarife: 60 de lei/persoana in cursul saptamanii si 100 de lei/persoana in weekend.

Cauti cazare? Intra aici!

*Sursa foto: Facebook Therme