5 oferte de cazare in Sibiu

Pensiunea Palazzo, SibiuOrasul targurilor, al festivalurilor si evenimentelor culturale, Sibiul este intotdeauna o destinatie inspirata de weekend sau de vacanta. In urma cu doi ani, orasul a fost inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase europene, datorita aerului misterios, al caselor frumoase si colorate, dar si a culturii cu radacini germane pe care o respira si o promoveaza.

Centrul vechi plin de cafenele si restaurante isi asteapta intotdeauna oaspetii cu licori, preparate delicioase si gazde vesele si primitoare. Sibiul este un oras in care te poti relaxa in orice anotimp si in orice moment al anului, astfel ca am ales pentru tine 5 oferte de cazare pe care poti sa le iei in calcul oricand ti se face un dor nebun de burgul transilvan.

Casa Salzburg***

Daca vrei sa traiesti pentru o vreme intr-un spatiu impregnat cu stil, cultura si frumusete arhitecturala medievala, Casa Salzburg poate fi alegerea perfecta. Complexul hotelier este amplasat in cel mai vechi parc din Sibiu, inconjurat fiind de cele mai vechi turnuri de aparare ale vechiului oras german Hermannstadt fondat de baronul Hermann. Centrul istoric al orasului, plin de restaurante, cafenele, muzee si taverne, se aflala numai 5 minute distanta de hotel.

La Casa Salzburg vei avea la dispozitie 6 spatii de cazare in camere duble si single, toate oferind vederi minunate spre parc. Camerele sunt dotate cu mobilier masiv de lemn, televizor, telefon, frigider, internet gratuit, baie proprie cu dus si uscator de par.
Tarif*: 150 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Stefani***

Situat la numai 5 minute de Aeroportul International din Sibiu si la 10 minute de gara, hotelul Stefani este amplasat intr-o zona linistita a orasului, insa foarte aproape de principalele atractii turistice: Piata Mare, Piata Mica, Muzeul Brukenthal. Inaugurat in august 2013, complexul pune la dispozitia oaspetilor camere dotate cu internet wireless gratuit, televizor LCD si programe prin cablu, minibar, baie proprie cu cabina de dus sau cadita, balcon (in unele unitati) si aer conditionat. De asemenea, proprietatea are un restaurant cu specific traditional si international, terasa si bar – un loc perfect in care sa te relaxezi si sa savurezi bautura preferata la bar. Hotelul dispune si de o parcare gratuita.
Tarif*: 190 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Palazzo****

La Pensiunea Palazzo ai sa descoperi o combinatie perfecta intre modern si traditional, intre dorinta de a fi in centrul actiunii si cea de relaxare intr-o zona linistita si pitoreasca. Amplasata la doar cateva minute de centrul istoric al orasului Sibiu si 1,5km de gara, pensiunea eleganta construita in 2010 ofera confort de lux intr-un ambient prietenos si intim.

Cele 13 camere duble si single pe care le pune la dispozitie au mobilier nou, elegant si sunt dotate cu televizor LCD si internet de mare viteza gratuit, ceea ce va permite sa ramaneti in permanenta conectati la ceea ce se intampla in lume. Toate camerele au baie proprie cu uscator de par, aer conditionat si incalzire centrala, frigider si ofera pat suplimentar la cerere.
Tarif*: 200 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Apollo Hermannstadt***

Cand ajungi in centrul istoric al Sibiului, este imposibil sa nu-l vezi. Hotelul Apollo Hermannstadt domina imprejurimile, dar in ciuda elegantei si a aerului sau impozant, se incadreaza perfect in peisaj. Arhitectura hotelului respecta arhitectura tipica a burgului medieval (fiind pastrat chiar si numele de odinioara al orasului Sibiu), iar serviciile occidentale si ospitalitatea orientala il transforma intr-o locatie ravnita de foarte multi calatori.

Hotelul dispune de un restaurant elegant ce serveste preparate delicioase traditionale si internationale, un bar, o crama si o terasa perfecta pentru cateva ore de relaxare. Cele 71 camere single, duble si matrimoniale dispun de baie proprie cu dus, uscator de par, telefon, minibar, televizor LCD cu programe prin cablu, internet wireless gratuit, minibar.
Tarif*: 138 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Bliss***

Conceput cu stil, hotelul Bliss ofera conditii de calatorie si relaxare excelente, servicii ireprosabile si facilitati gandite sa faca fata chiar si celor mai exigente cerinte. Este locul ideal in care poti sa te bucuri de farmecul orasului, beneficiind in acelasi timp de servicii de inalta calitate pe toata perioada sejurului. Cu o arhitectura specifica locului, hotelul este amplasat in cartierul sasesc al Sibiului, la 2km de centrul istoric al orasului si la o distanta similara de Aeroportul International, oferind acces rapid si facil catre zonele de interes turistic, restaurante si cafenele.

Camerele au aer conditionat, baie proprie cu dus, birou, internet wireless gratuit, minibar, televizor LCD cu programe prin cablu.
Tarif*: 145 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile in perioada 24 – 25 iunie 2016.