5 oferte de cazare in Sibiu in preajma Targului de Craciun

Casa Salzburg - Targul de Craciun din SibiuTargul de Craciun din Sibiu a devenit deja o traditie atat in randul romanilor, cat si a strainilor. Deschis pentru prima data in anul 2007, anul in care orasul Sibiu a fost Capitala Culturala Europeana, Targul de Craciun a ajuns cunoscut la nivelul intregii tari pentru amploarea sa.

Editia din 2014 debuteaza pe 21 noiembrie 2014 si se incheie pe 3 ianuarie 2015. Seria surprizelor din Piata Mare, locul unde se desfasoara targul, va fi deschisa de Stefan Banica Jr. printr-un show care va avea loc la ora 19:00.

Timp de peste o luna, turistii si localnicii se vor putea bucura de atmosfera de sarbatoare din Piata Mare, copiii putand participa la multe ateliere tematice desfasurate in atelierul lui Mos Craciun. Deoarece atelierul a avut un mare succes anul trecut, fiind vizitat de peste 3000 de copii, primaria a pregatit pentru acest an un spatiu mai mare, in care cei mici pot invata cum sa prepare biscuitii, sa creeze podoabe pentru decorarea bradului sau sa faca lumanari.

In cele 65 de casute de lemn amplasate in Piata Mare vizitatorii vor gasi de la vin fiert, castane prajite, prajituri, ceaiuri aromate pana la decoratiuni si ornamente de Craciun.

Cazare

Casa Salzburg

Casa Salzburg este amplasata in primul parc din Sibiu si este inconjurata de cele mai vechi turnuri de aparare ale orasului. Este situata la doar 5 minute de centrul istoric plin de restaurante, cafenele sau muzee.

Dispune de 6 camere, dintre care 5 duble si 1 single. Toate camerele dispun de TV, telefon, frigider, internet, uscator de par, ventilator.

Pret: 135 lei/camera/noapte. Pretul este valabil pentru weekendul 12 – 14 decembrie.

Pensiunea Cocosul Rosu

Pensiunea isi asteapta oaspetii intr-un cadru plin de rafinament si ospitalitate. Pensiunea se afla in inima Sibiului, la numai 100 m de Podul Mincinosilor.

Pensiunea ofera bar, terasa, 4 locuri in parcarea interioara, telefon, internet.

Pret: 120 lei/camera/noapte. Pretul este valabil pentru weekendul 12 – 14 decembrie.

Old Town Hostel

Old Town Hostel Sibiu se afla in inima orasului istoric, in Piata Mica, in cea mai veche si romantica piata a orasului, intr-o cladire monument istoric, veche de 450 de ani, la parterul careia se afla Muzeul de Istorie a Farmaciei.

Dispune de camere duble (matrimoniale si twin), camere cu 4, 6 si 8 paturi, toate avand baie proprie, televizor, Wi-fi si acces la bucatarie. Camerele beneficiaza din plin de lumina si spatiu precum si de o vedere panoramica asupra Pietei Mici, de unde puteti savura sarmul medieval al caselor vechi si atmosfera boema a teraselor.

Atractiile Sibiului cat si cele mai bune restaurante si baruri ale orasului sunt la doar cativa pasi de “Old Town” Hostel.

Pret: 150 lei/camera/noapte. Pretul este valabil pentru weekendul 12 – 14 decembrie.

Pensiunea Laura

Pensiunea Laura este situata in Municipiul Sibiu, la 200 de metri de DN1 (E81), aproape de intrarea dinspre Brasov si Ramnicu Valcea. Aflata intr-o zona linistita, pensiunea ofera pentru toate categoriile de turisti conditii numai bune de a petrece vacanta, sarbatorile, concediul sau sfarsitul de saptamana intr-un oras medieval.

Pensiunea reprezinta o locatie unica, un spatiu cald, un cadru care satisface toate pretentiile, datorita serviciilor de cea mai buna calitate si a locului in care este amplasata.

Pret: 120 lei/camera/noapte. Pretul este valabil pentru weekendul 12 – 14 decembrie.

Pensiunea Casa Sibianului

Pensiunea este situata pe una dintre cele mai vechi strazi din Sibiu, departe de forfota obisnuita a unui oras mare, dar totodata foarte aproape de centrul orasului si de gara.

Pensiunea dispune de 7 camere (duble si triple) cu baie proprie si un apartament cu 2 camere pentru 4 – 5 persoane, parcare, centrala, bucatarie, salon pentru servirea micului dejun. Toate camerele sunt dotate cu televizor si internet wireless gratuit.

Pret: 110 lei/camera/noapte. Pretul este valabil pentru weekendul 12 – 14 decembrie.