5 oferte de cazare in Busteni

Casa Freya, BusteniTe numeri printre cei care prefera sa-si petreaca o mare parte din vara la munte, printre brazi? Te intelegem perfect, drept pentru care Travelminit vine astazi cu 5 oferte de cazare in Busteni, una din statiunile de pe Valea Prahovei preferate de romani. Nu uita ca zona are foarte multe atractii turistice pe care le poti descoperi si redescoperi in vacanta (printre care Castelul Cantacuzino, Cascada Urlatoare, Babele si Sfinxul, Manastirea Caraiman) si peste 40 de trasee montane in muntii Bucegi, Leaota, Garbova si Piatra Mare, cu diferite grade de dificultate, numai bune pentru cei care vor sa-si pastreze conditia fizica indiferent de varsta.

Hotel Paraul Rece***

Amplasat chiar pe DN1, soseaua care traverseaza toata Valea Prahovei, hotelul Paraul Rece din Busteni ofera oaspetilor 14 camere duble si 2 apartamente, toate fiind dotate cu baie proprie cu cabina de dus, internet WiFi gratuit, TV cu programe prin cablu, minibar. In plus, hotelul are un restaurant cu terasa (care serveste preparate romanesti si internationale), gratar in curte, sala de conferinta (computer, video-proiector, ecran proiectie, flipchart, DVD player, sonorizare).
Tarif*: 195 de lei camera dubla/noapte (cu mic-dejun)

Vila Cristina***

Amplasata chiar la liziera padurii, departe de factorii de poluare, zgomot si stres, Vila Cristina din Busteni este situata la 930m altitudine, la poalele masivilor muntosi Caraiman (2384m) si Costila (2490m). Complexul turistic este format din 3 vile unite de o curte interioara cu terase si scari pietruite, in stil rustic montan cu piatra si lemn. Proprietatea dispune de 38 locuri de cazare distribuite in 3 vile, dintre care 6 garsoniere, 3 apartamente si 3 camere. Fiecare apartament are intrare exterioara separata. In incinta complexului exista un restaurant cu gradina de vara, gratar in curte si leagan rustic. Exista parcare supravegheata video si parcare privata peste drum.

Camerele au grup sanitar propriu cu cadita de dus, halat de baie (contra cost), frigider (contra cost), balcon sau terasa, internet WiFi gratuit, TV LCD cu programe prin cablu. Oaspetii pot apela la diferite servicii, contra cost: excursii de o zi la obiective turistice (muzeul Peles din Sinaia, Cota 1400, muzeul Cinegetic din Posada, Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra din Brasov), transport bagaje si transfer turisti de la/la gara sau aeroport, animatie de cabana, trasee montane, trecking, foc de tabara.
Tarif*: 80 de lei camera dubla/noapte (fara mic-dejun)

Casa Freya****

Casa Freya este o locatie exclusivista situata intr-una din cele mai frumoase locatii ale statiunii Busteni , zona Zamora, care se remarca printr-un cadru pitoresc, in apropierea Castelului Cantacuzino. Locatia ofera cazare in 13 camere si 2 apartamente dotate cu tot ceea ce este necesar pentru un sejur placut si relaxant la standarde ridicate.

Camerele au balcon sau terasa, frigider, TV LCD cu programe prin cablu, internet WiFi gratuit. In incinta locatiei exista un restaurant cu o capacitate de 40 locuri, iar pe timp de vara sunt functionale si cele doua terase, de 70 de locuri. Meniul mediteranean va reprezenta cu siguranta o noutate si o atractie in peisajul autohton, deosebindu-se prin rafinamentul si savoarea preparatelor de gen. De asemenea, oaspetii au la dispozitie un bar unde se poate degusta o cafea buna un ceai Demmers sau o bautura exclusivista. Si nu in ultimul rand, exista un mini-centru SPA care include jacuzzi si sauna.
Tarif*: 220 de lei camera dubla/noapte (cu mic-dejun)

Casa Doina

Este situata in Busteni-Poiana Tapului, cartierul Zamora, intr-o zona linistita si insorita din apropierea padurii, oferind o vedere frumoasa a masivului Bucegi. Casa dispune de 3 camere cu bai proprii, living si terasa. Turistii au acces la gratar si la bucatarie. Gara Poiana Tapului se afla la numai 1km de locatie, si se ajunge foarte usor la Cascada Urlatoarea, Castelul Cantacuzino (2 km), centrul orasului Busteni (3,5 km), Manastirea Caraiman (3 km), Telecabina Busteni (3 km), Sinaia (8 km), Castelul Peles (7 km), Azuga (10 km), Predeal (14 km).

Casa este ideala pentru petrecerea unui sejur sau concediu departe de aglomeratia urbana. Se pot face drumetii in tot Masivul Bucegi unde puteti vizita Cota 1400, Cabana Miorita, Cabana Piatra Arsa, Babele, Pestera Ialomicioara, Sfinxul, Crucea Caraiman,Varful Omu, Cabana Gura Diham, Cabana Poiana Izvoarelor si multe alte obiective turistice. Pentru cei care doresc, proprietarii pensiunii organizeaza excursii cu autoturisme de teren.
Tarif*: 75 de lei camera dubla/noapte (fara mic-dejun)

Pensiunea Paunasul***

Situata la numai 300m de gara din Poiana Tapului, pe traseul de drumetii care duce la Cascada Urlatoarea, pensiunea Paunasul ofera spatii de cazare, sauna, parcare gratuita si internet WiFi gratuit in toata pensiunea. Fiecare camera dispune de TV LCD cu canale prin cablu, minibar si baie proprie cu dus. De asemenea, pensiunea proprietate de familie are un club de wellness (oaspetii pot beneficia de sauna, masaje, cromoterapie, terapie cu ozon si tratamente cu lumina polarizata, contra unui cost suplimentar). In plus, exista un living cu semineu, canapea, TV prin cablu, echipamente audio, ziare si reviste. Se pot organiza jocuri de societate, partide de ping-pong si gratare in aer liber.
Tarif*: 120 de lei camera dubla/noapte (fara mic-dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile in perioada 24 – 25 august 2016