5 oferte de cazare in Bran sub 150 de lei/noapte

Casa Serena - BranLocalitatea Bran din judetul Brasov a incetat sa mai fie o simpla varianta de petrecere a week-endului sau a unui scurt sejur, ca alternativa la vestita Valea Prahovei. Ba chiar, nu exageram deloc daca spunem ca in ultimii ani cele doua destinatii s-au aflat intr-o usoara competitie. Juriul – turistii – inca delibereaza, asa ca nu putem spune cine se afla pe primul loc; cert este ca zona Bran si culoarul Rucar-Bran au cu ce sa va ademeneasca si sa va incante atat vara, cat si iarna. In plus, zona Bran este celebra pentru branzeturile sale in coaja de brad, pentru jintita sau pastravul afumat – le veti gasi pe toate in targul amenajat in centrul orasului, in fiecare week-end.
Si daca nu sunteti inca suficient de siguri ca asa este, va oferim mai jos cinci oferte de cazare sub 150 de lei/noapte, ca sa mergeti sa va convingeti singuri. Cititi-le, faceti rezervarile si setati-va GPS-ul pe directia Bran. Drum bun!

1. Pensiunea Conacul Boieresc****

Daca vreti sa evadati cateva zile din cotidian, la marginea unei paduri, cazarea in aceasta pensiune este exact ce va trebuie: la numai cinci kilometri departare de Castelul Bran – care merita oricand o vizita din partea dumneavoastra – si la 700 de metri de Schitul Bran, pensiunea Conacul Boieresc va ofera cazare in zece camere duble, din balcoanele carora veti putea savura cafeaua de dimineata in compania crestelor din imprejurimi. Pensiunea dispune de sauna, pentru cei care vor sa se relaxeze cu adevarat, sala de fitness, o gradina cu trei foisoare, spatiu de joaca amenajat pentru copii. Restaurantul de la parter nu va va dezamagi: intr-o asa zona recunoscuta pentru preparatele culinare traditionale, meniul nu putea fi decat traditional romanesc, astfel ca ciorba de fasole cu ciolan afumat si ceapa rosie, servita in paine, sau pastravul tras la tigaie cu sos de usturoi si smantana stau la loc de cinste.
Tarif: 114 lei camera dubla/noapte* (fara mic dejun)

2. Vila Doina Branului***

Ce-ti poti dori mai mult de la o vila aflata la jumatatea distantei dintre centrul orasului Bran si castelul Bran, care atrage anual mii de turisti, cu teren de fotbal amenajat, cu gradina si sezlonguri pentru turisti? Daca mai punem la socoteala si accesul gratuit la internet WiFi, magazinul alimentar aflat la doar 50 de metri de vila si obiectivele turistice din imediata apropiere (Cetatea Rasnov si Pestera Rasnoavei), atunci veti intelege de ce este bine sa optati pentru cazare la vila Doina Branului.
Tarif: 100 de lei camera dubla/noapte* (fara mic dejun)

3. Marmot Residence Predelut***

O pensiune intima, amplasata intr-o zona linistita, departe de forfota din centrul orasului, intr-un cadru de poveste, cu vedere asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Magura Branului. Padurea care se afla la doi pasi de pensiune intregeste atmosfera de basm, in care veti simti totusi cum vi se incarca bateriile. Camerele pensiunii au spatii generoase, cu pat matrimonial si baie proprie, cu dus. In plus, turistii au la dispozitie internet wireless, uscator de par si o terasa la fel de generoasa. La cerere, se organizeaza excursii la obiectivele turistice din zona Bran – Brasov.
Tarif: 130 de lei camera dubla/noapte* (fara mic dejun)

4. Casa Serena Predelut Bran***

La doar un kilometru de Castelul Bran si soseaua Brasov – Pitesti se afla Casa Serena, care va ofera cazare in zece camere duble, doua dintre ele fiind amenajate la mansarda. Pot fi cazate atat grupuri mici de turisti, cat si grupuri mai mari (pentru teambuilding-uri). Fiecare camera are baie proprie, TV si balcon cu vedere spre Muntii Bucegi si/sau Piatra Craiului. La cererea turistilor, se pot organiza partide de paintball, calarie, mini baschet, curse cu ATV-uri si badminton.
Tarif: 130 de lei camera dubla/noapte* (fara mic dejun)

5. Pensiunea Trattoria Al Gallo***

Pensiunea este amplasata la 300 de metri distanta de Castelul Bran, principala atractie turistica a zonei, langa parcul central din localitate. Locatia dispune de 34 de locuri de cazare, restaurant si bar (cu WiFi gratuit), precum si spatiu de joaca amenajat pentru copii. Interiorul este amenajat foarte elegant, cu mobilier clasic din lemn masiv, care ofera o atmosfera calda si placuta.
Tarif: 150 de lei camera dubla/noapte* (fara mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile pentru week-endul din 28 februarie – 1 martie 2015