5 festivaluri din Croatia de la care nu ai voie sa lipsesti vara aceasta

*Sursa foto: Pressmaster / Shutterstock.com

Atunci cand vorbim de festivaluri, distractie pe plaja si voie buna in timpul verii, inevitabil gandul ne zboara la taramurile croate. Recunoscuta peste tot in lume pentru peisajele exotice care se gasesc pe teritoriul tarii, Croatia a reusit in ultimii ani sa devina una dintre cele mai cautate destinatii de vara de  catre tineri. Mereu pusi pe distractie si nerabdatori sa descopere locuri si lucruri spectaculoase, tinerii europeni si nu numai, si-au facut un obicei din a alege destinatiile pentru vacanta de vara in functie de evenimentele care au loc in zona respectiva.

Pe langa Croatia, sunt mai multe tari europene care mizand pe acest tip de turism au castigat un segment important si se bucura astazi de un real succes in randul celor care se incadreaza in categoria “sub 35”. Printre tarile care au reusit sa faca din festivaluri un adevarat punct de atractie turistica se numara Ungaria, Belgia, Spania, chiar si Romania.

Asadar, daca vrei ca vara aceasta sa te bronzezi ziua pe plaje nisipoase si seara sa te distrezi pe muzica artistilor favoriti, echipa HotelGuru.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele festivaluri din Croatia:

1. Ultra Europe: 14 – 16 iulie 2017

Desi este un festival relativ nou, Ultra Europe este un adevarat magnet pentru tinerii aflati in cautare de distractie. Aflat la a patra editie, Ultra Europe se va desfasura anul acesta intre 14 si 16 iulie in orasul Split. Anul trecut au incins atmosfera nume mari din domeniul artistic, printre care Above & Beyond, deadmau5 si David Guetta.

2. Obojan: 23 iunie 2017 – 3 septembrie 2017

Obojan este un festival atipic, ce dureaza de la sfarsitul lunii iunie pana la inceputul lunii septembrie. Activitatile desfasurate aici includ concerte, workshop-uri, sesiuni de meditatie si discutii pe diverse teme ce au legatura cu protejatea mediului inconjurator.

3. Love International: 28 iunie 2017 – 5 iulie 2017

Dupa succesul rasunator de care a avut parte la prima editie, festivalul Love International a devenit unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel din Croatia. Anul trecut, petrecerea a fost in toi de dimineata pana seara, iar tinerii nu se mai lasau induplecati sa plece acasa. Anul acesta organizatorii se asteapta ca festivalul sa depaseasca rezultatele celui organizat in 2016.

4. Defected: 10 – 15 august 2017

Fermecati de peisajele splendide de pe taramul croat, tinerii se indreapta intr-un numar considerabil catre plajele superbe de pe coasta Dalmata in perioada verii. In cea mai aglomerata luna a sezonului cald, tinerii se pot relaxa in timpul zilei in apele cristaline ale Marii Adriatice si dupa aceea se pot distra pe piesele artistilor preferati in cadrul festivalului Defected din Tisno.

5. Fresh Island: 11 – 13 iulie 2017

Cine vrea sa se destinda pe ritmuri de hip-hop este invitat la festivalul Fresh Island de pe insula Novalja. Anul acesta sunt asteptati sa concerteze French Montana, DJ Jazzy Jeff, Lady Leshurr si Tim Westwood.

Esti gata de distractie? Rezerva-ti acum locul de cazare pentru urmatoarea vacanta in Croatia pe Travelminit si pregateste-te pentru petrecere.