3 oferte de Paste in Maramures

Oferte de Paste in MaramuresSe apropie sarbatorile pascale, dar anul acesta parca ne-am dori sa le petrecem altfel, intr-un mod care sa ne faca sa traim cu adevarat spiritul acestei sarbatori si sa evitam rutina ultimilor ani. Sa uitam de cadourile iepurasului si sa petrecem romaneste, in cel mai traditional stil cu putinta.

Maramuresul este perfect pentru petrecerea sarbatorilor pascale; are tot ce-i trebuie: traditie, oameni veseli si primitori, credinta si unele dintre cele mai frumoase manastiri si bisericute de lemn. Ce poate fi mai frumos decat sa asisti la o slujba de Paste intr-un astfel de lacas, inconjurat de oameni zambitori, imbracati in straie populare viu colorate? Ca doar o exista un sambure de adevar in versurile cantecului morosan: ”Maramures, plai cu flori, / Mandru esti in sarbatori”.

Asa ca daca vreti sa petreceti Pastele in stil traditional in Maramures, va oferim mai jos cateva idei care sa va ajute sa va faceti o rezervare. Ofertele sunt pe alese, in functie de buget: intre 160 lei/persoana si 1000 lei/persoana.

Hotel Victoria***, Borsa

Situat in statiunea turistica Borsa din Maramures, Hotelul Victoria pune la dispozitia turistilor servicii de cazare la cele mai inalte standarde, concepute si personalizate astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte si asteptari in domeniu. Un mini-sejur in perioada sarbatorilor pascale este cum nu se poate mai potrivit, mai ales ca proprietarii pensiunii au pregatit o oferta speciala pentru anul acesta.

Locatia dispune de 30 de camere cu bai proprii, internet wireless, parcare proprie, restaurant, bar, cafenea. In plus, se accepta mici animale de companie.

Pachetul include cazarea (2 nopti) cu mic dejun inclus. In schimbul unei taxe beneficiati si de masa festiva de Paste in stil maramuresean, cu preparate traditionale de casa Bio (aperitiv bogat, gustare calda, ciorba, drob, friptura de miel, jambon, cozonac, tort si prajituri, fructe, vin fiert si foc de tabara). Totul este bine stropit cu bauturi nealcoolice (cafea, apa minerala, apa plata, suc) si alcoolice (horinca, afinata, vin la carafa, bere).
Tarif: 350 lei/camera dubla (2 nopti)
Perioada: 10.04.2015 – 12.04.2015

Pensiunea Zold Panzio Felsobanya, Baia Sprie

Pensiunea este situata in orasul Baia Sprie, la 10 km de Baia Mare, intr-o zona linistita, cu o panorama deosebita asupra orasului si a mediului inconjurator. Fie ca va doriti liniste sau relaxare puteti fi sigur ca aici gasiti cea mai calda si primitoare atmosfera pe care ti-o ofera imprejurimile. Cele 5 camere pot adaposti 12 persoane, au mobilier elegant, baie proprie cu cabina de dus, TV, internet wireless.

Pachetul de Paste contine cazare pentru 2 nopti si pensiune completa. Puteti participa la slujba Invierii la una din bisericile din Baia Sprie, situate la o scurta plimbare fata de pensiune.
Tarif: 480 lei/camera dubla/pensiune completa (2 nopti)
Perioada: 10.04.2015 – 12.04.2015

Cabana Stana, Ocna Sugatag

Nici Ocna Sugatag nu se lasa mai prejos decat Borsa; este o zona la fel de pitoreasca si de linistita, cu o priveliste incantatoare asupra padurilor si dealurilor maramuresene, cu case pictate in salbe colorate si cu peisaje de poveste oferite de raurile Mara si Cosau. Cabana Stana este situata in statiunea Ocna Sugatag si are acces la drumul national (DN 18) atat dinspre Sighetu Marmatiei (18 km), cat si dinspre Baia Mare (50 km). De aici veti putea ajunge foarte usor pe minunatele vai maramuresene; Valea Izei, Valea Marei, Valea Cosaului sau a Tisei.

Fiind in centrul Maramuresului, ofera vacanta ideala pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile acestui tinut legendar: Cimitirul Vesel, Manastirea Barsana, bisericile din lemn sau valtorile.

Cele 15 camere care ofera cazare pentru 30 de persoane, au baie proprie cu dus, TV, internet si frigider. Piscina dispune de o piscina acoperita si incalzita cu apa sarata si apa dulce, bazin pentru inot, sauna, sala masaj, pat cu jad, bucatarie traditionala, bar cu 15 locuri, terasa, parcare pazita si casute de vacanta.

Tarif: 600 lei/camera dubla/pensiune completa (2 nopti)
Perioada: 10.04.2015 – 12.04.2015

Mai multe oferte de cazare in Maramures pentru perioada Pastelui puteti gasi aici.