3 destinatii ieftine aproape de Romania, perfecte pentru luna de miere

Jack Frog/Shutterstock.com

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata oricarui om. Rochia, lista de invitati, meniul si locatia, toate trebuie sa fie puse la punct pentru ca cea mai speciala zi din parcursul unui cuplu sa fie perfecta. Totusi, reusita petrecerii este doar primul pas pentru consolidarea unui casatorii reusite. Dupa dansul si agitatia de pe ringul de dans urmeaza o vacanta de vis care trebuie planificata cu luni inainte pentru a fi siguri ca totul decurge cum nu se poate mai bine. Echipa HotelGuru.ro iti recomanda 3 destinatii pentru luna de miere care sunt aproape de casa si se vor incadra cu siguranta in bugetul tau.

1. Croatia

Littleaom/Shutterstock.com

Vrei sa te relaxezi sub o umbrela pe o plaja pustie alaturi de jumatatea ta si sa te distantezi de toate grijile cotidiene ce te framanta acasa? Croatia iti poate oferi asta la doar cateva ore distanta de mers cu masina si in jur de 4 ore de zbor cu avionul. Bucura-te de un sejur inedit intr-una dintre statiunile de pe coasta Dalmata si descopera cel putin una dintre cele 1000 de insule ce formeaza tarmul Croatiei. Cu o gama atat de larga de optiuni, e tare greu sa alegi numai o destinatie, asa ca noi te incurajam sa faci mici excursii de-a lungul coastei. Cu siguranta, in itinerariu trebuie sa incluzi si insula Galesnjak, insula in forma de inima. Ce poate fi mai romantic decat o plimbare cu barca pana la taramul lui Cupidon?

Daca statul la soare nu este tocmai activitatea ta favorita, nu ai de ce sa iti faci griji. Pe meleagurile croate poti vizita numeroase parcuri nationale precum Plitvice si Krka. Plitvice se afla la o aruncatura de bat de orasul Zagreb, un alt punct de pe harta croata pe care nu trebuie sa il ocolesti. In Zagreb poti vizita numeroase muzee si biserici medievale.

2. Bulgaria

Laura Pashkevich/Shutterstock.com

Statiunile vecinilor bulgari sunt cunoscute pentru preturile mici si serviciile de calitate. Daca esti in cautarea unui sejur la mare de care sa te bucuri alaturi de partener/partenera imediat dupa ce terminati petrecerea, te poti orienta catre statiunile cu renume de la malul Marii Negre situate dincolo de Dunare. Nisipurile de Aur si Sunny Beach sunt printre cele mai vizitate puncte de pe litoralul bulgaresc. Aici te poti bucura de un adevarat rasfat in resorturile de lux, care vine la pachet cu o experienta unica la preturi foarte mici. Nu ezita sa faci o mica excursie in capitala tarii vecine daca timpul iti permite.

3. Ungaria

Brian Kinney/Shutterstock.com

Desi nu are iesire la mare, Ungaria nu duce lipsa de obiective turistice sau de vizitatori. Renumita pentru segmentul balneoclimateric, Ungaria s-a dezvoltat foarte mult in aceasta directie si a profitat de fiecare loc curativ de pe teritoriul tarii, transformandu-l intr-un punct de atragere al turistilor. Daca sunteti o pereche atipica, ce prefera sa exploreze in loc sa se relaxeze in luna de miere, echipa HotelGuru va recomanda sa vizitati cu incredere tara vecina de la nord-vest. Poti ajunge foarte usor cu masina personala si te poti deplasa cu usurinta intre localitatile de interes turistic de pe teritoriul maghiar. De pe lista oraselor pe care trebuie sa le vizitezi nu trebuie sa lipseasca Budapesta, Szeged si Heviz.


Cauta cele mai bune oferte de cazare pentru Ungaria pe Travelminit