10 unitati de cazare potrivite pentru o vacanta cu familia

Tom Wang/Shutterstock.com

Tom Wang/Shutterstock.com

Pregatirile de vacanta se fac din timp si trebuie respectate nevoile si preferintele tuturor membrilor familiei atunci cand vrei ca totul sa iasa bine. Pentru ca stim cat de greu este sa planifici o vacanta atunci cand trebuie sa pleci cu cei mici, echipa Travelminit iti recomanda 10 unitati de cazare din tara potrivite pentru o vacanta cu familia.

1. Pensiunea Noblesse Baile Herculane

Statiunea Baile Herculane este o alegere excelenta pentru o vacanta cu familia. Relaxare, tratament si aer curat, pe toate le vei gasi in statiunea din sud-vestul Romaniei. Baile Herculane reprezinta un loc numai bun pentru cei mici care se pot bucura de natura si se pot distra in locurile special amenajate. Pensiunea Noblesse Baile Herculane dispune, pe langa dotarile de baza, de o piscina dedicata special celor mici si de un spatiu unde se pot desfasura activitati.

O noapte de cazare in cadrul unitatii costa aproximativ 250 de RON.

2. Hotel Wels Baltenii de Sus

Hotel Wels este o locatie eleganta aflata in Delta Dunarii, o destinatie care se afla in topul preferintelor romanilor. Descopera alaturi de familie una dintre cele mai spectaculoase locuri de la noi din tara, fara sa iti faci griji ca cei mici se vor plictisi. In incinta hotelului, copiii se vor distra in locul de joaca special amenajat si se vor lasa cu greu scosi din piscina exterioara dedicata lor.

O noapte de cazare in cadrul unitatii costa aproximativ 240 de RON.

3. Casa Vlasia Snagov

Daca esti din Bucuresti si cauti un loc aproape de oras unde sa te relaxezi impreuna cu familia dupa o saptamana incarcata, Casa Vlasia din Snagov poate fi una dintre optiunile tale.  Aici, vei gasi terenuri de sport, biciclete de inchiriat, piscina exterioara si terenuri de joaca pentru cei mici. Tot la Casa Vlasia poti sa calaresti sau sa pescuiesti in incinta unitatii de cazare.

O noapte de cazare in cadrul unitatii costa aproximativ 250 de RON.

4. BIO Boutique Hotel Club-Austria, Busteni

Aflat la numai cativa metri de padure, complexul BIO Boutique este alegerea ideala pentru un weekend la munte departe de agitatia oraselor. Unitatea de cazare este dotata cu sauna, piscina pentru copii si jacuzzi.

O noapte de cazare in cadrul unitatii costa aproximativ 580 de RON.

5. Pensiunea Roxana Intorsura Buzaului

La Intorsura Buzaului, la poalele muntilor Ciucas, se afla o pensiune amenajata special pentru vacantele turistilor care decid sa vina cu familia. Pensiunea dispune de peste 10.000 de metri patrati unde se gasesc locuri de joaca, terenuri de sport si bazine de pescuit.

O noapte de cazare in cadrul unitatii costa aproximativ 120 de RON.

6. Grand Hotel Balvanyos

Grand Hotel Balvanyos este o unitate de cazare complet renovata, situata in mijlocul naturii aproape de lacul Sfanta Ana. In cadrul hotelului te poti bucura de sauna, baie in piscina, jacuzzi, masaje si de terenurile de sport. Copiii se pot juca in piscina special amenajata pentru ei si pe terenul de joaca.

O noapte de cazare in cadrul unitatii costa aproximativ 356 de RON.

7. Septimia Resort Hotel Wellness&Spa Odorheiu Secuiesc

Complexul Septimia Resort Hotel Wellness & Spa este situat in estul Transilvaniei, la poalele muntilor Harghita, in Odorheiu Secuiesc. Hotelul dispune de piscina interioara pentru copii, sauna finlandeza, cabina de sare, solar si terenuri de sport.

O noapte de cazare in cadrul unitatii costa aproximativ 315 de RON.

8. Castel Haller Ogra

La numai 17 kilometri de Targu Mures, te poti relaxa impreuna cu toata familia la castel. Castelul Haller din Ogra ofera servicii complete de relaxare. Aici, oaspetii se pot rasfata in piscina interioara, in cadrul salonului de cosmetica sau in sauna finlandeza.

O noapte de cazare in cadrul unitatii costa aproximativ 240 de RON.

9. Hotel Mera Resort Venus

Daca preferi marea, exista optiuni pentru toata familia si aici. Hotel Mera din Venus reprezinta cel mai mare resort all inclusive din sudul litoralului romanesc. In resort se gasesc terenuri de mini golf, bazine de inot, un club de noapte, terenuri de volei, sauna bio si piscina pentru copii.

O noapte de cazare in cadrul unitatii costa aproximativ 625 de RON.

10. Pensiunea RosenVille

Ideala pentru o vacanta linistita, pensiunea RosenVille din Rasnov pune la dispozitia turistilor 23 de locuri de cazare, bazine de inot, piscina pentru copii si teren de joaca. Unitatea de cazare se afla in apropierea unor obiective turistice importante precum Cetatea Taraneasca din Rasnov, Pestera Valea Cetatii, Casa de cultura Rasnov, Biserica Evanghelica, Cheile Rasnoavei si Castelul Bran.

O noapte de cazare in cadrul unitatii costa aproximativ 120 de RON.