10 locatii de cazare in Costinesti si Eforie

Plaja Costinesti 2Pentru cei ce planifica un sejur pe litoral cu un buget limitat, Costinesti si Eforie se numara printre cele mai avantajoase locatii de cazare. In aceste statiuni ce sunt departe de aglomeratia si agitatia din Mamaia sejururile sunt mai linistite si mai accesibile in mod special pentru familiile cu copii.

Locatii de cazare in Costinesti si Eforie

1. Vila Elena 4*

In Eforie nu exista hoteluri de 5 stele, insa exista cateva optiuni de cazare de lux ce pot concura cu usurinta cu locatiile de lux din statiuni precum Mamaia. Un astfel de loc este Vila Elena cotata cu note de peste 9 in review-urile celor care au ales sa petreaca un sejur aici departe de agitatia si lipsa de intimitate a marilor hoteluri.

Eleganta vila pozitionata excelent in partea de sud a statiunii Eforie Nord este inconjurata de o gradina verde ce ofera spatiu de joaca pentru copii, terasa si facilitati pentru gratar. Vila se afla la doar 200 de metri de plaja si 500 de metri de gara.

Cele 8 camere disponibile ofera maximul de intimitate si confort avand aer conditionat, baie in camere, mobilier perfect potrivit pentru atmosfera de vacanta si internet in toate camerele si zonele de acces comun.

Clientii vilei dispun gratuit de parcare privata securizata.

Preturi de la 250 lei/noapte.

2. Hotel Olguta 3*

Hotel Olguta se prezinta drept unul dintre hotelurile clasice de la plaja Marii Negre, ramas neschimbat la exterior dar modernizat la interior pentru a se ridica la exigentele impuse de numarul tot mai mare de turisti din tara si strainatate care aleg litoralul ca destinatie de vacanta an de an. Asezat la doar 350 de metri de plaja Eforie Nord si 200 de metri de statia de autobuz, hotelul are avantajul de a fi accesibil ca pret si pozitionat excelent.

Alte atuuri ale hotelului Olguta din Eforie sunt piscina la care toti oaspetii hotelului au acces gratuit si curtea interioara cu zona de relaxare.

Cele 30 de camere ale hotelului sunt mobilate modern si utilate dupa standardele categoriei de 3 stele, avand aer conditionat si bai moderne cu cabine de dus.

Internetul si parcarea sunt gratuite.

Preturi de la 175 lei/noapte

3. Lucas Boutique Hotel 3*

In conditiile in care intreaga zona a litoralului este ocupata in proportie de 100% sezon de sezon, un hotel in plus nu este niciodata prea mult. Lucas Boutique Hotel demonstreaza pe deplin aceasta teorie. Hotelul nou intrat in circuitul turistic a fost deschis in 2014 si se ridica cu mult deasupra altor optiuni de cazare din categoria de 3 stele din statiune.

Asezat la 400 de metri de plaja, Lucas Boutique Hotel atrage atentia inca din exterior prin prezentarea moderna si fatada luminata pe timp de noapte. Interioarele sunt de o eleganta ce aminteste de categorii superioare de clasificare iar dotarile sunt pe masura.

Cele 20 de camere dispun de aer conditionat, TV cu ecran plat, televiziune prin cablu si frigider.

Clientii au acces gratuit la parcare si internet wireless.

Preturi de la 228 lei/noapte

4. Steaua de Mare LuxuryApartments 3*

Doar pentru ca Mamaia este considerata statiunea de lux a litoralului nu inseamna ca locuri precum Eforie de Nord nu au un cuvant de spus la categoria locatiilor de cazare exceptionale.

Un exemplu graitor este complexul de apartamente Steaua de Mare LuxuryApartments asezat la doar 50 de metri de plaja.

Pentru o locatie de 3 stele, Steaua de Mare se prezinta impecabil atat ca facilitati cat si din punct de vedere estetic. Cele 6 apartamente sunt spatioase, dotate cu televizor LCD, televiziune prin cablu, baie cu cada si dus, minibar si bucatarie dotata si utilata complet.

Piscina in aer liber este accesibila tuturor oaspetilor complexului in perioada estivala iar cele 5 restaurante servesc intr-o prezentare de exceptie toate tipurile de mancaruri, de la specific pescaresc si bucatarie traditionala pana la preparate internationale.

Proprietatea dispune de parcare privata si WiFi cu semnal excelent pe toata suprafata complexului.

Pretul apartamentelor porneste de la 399 lei/noapte.

5. Vila Coco 2*

Pentru turistii carora limita de buget le impune alegerea unei optiuni de cazare mai putin luxoase si mai practice exista vilele din statiune. Vila Coco cotata cu 2* ofera camere mobilate modern, curate si spatioase, asezate excelent fata de plaja si toate zonele de interes din statiune.

WiFi-ul este gratuit pe toata suprafata hotelului.

Preturi de la 92 de lei/noapte.

6. Vox Maris Grand Resort 4*

Daca este vorba de locatii de cazare de lux in Costinesti, Vox Maris este primul nume de pe lista. Vox Maris inseamna lux, eleganta, relaxare si intimitate. Asezat la doar 50 de metri de plaja intr-o zona perfecta ca distanta fata de gara, complexul ofera turistilor 2 piscine in aer liber, centru de fitness, bowling, biliard, teren de joaca pentru copii si un restaurant de renume unde preparatele se ridica la exigentele celor mai mari gurmanzi si iubitori de bucatarie internationala.

Cele 300 de camere ale imensului complex dispun de aer conditionat, balcon cu vedere catre mare, televizoare cu ecran plat, televiziune prin cablu si baie proprie.

Accesul la internet este gratuit in toate zonele comune si in camere.

Preturi de la 329 lei/noapte

7. Magic Costinesti 3*

Asezat la 150 de metri de plaja si 300 de metri de gara si statia de autobuz, complexul ofera o optiune de cazare mai rara pe piata din Romania – self-catering.

Sistemul self-catering este conceput pentru a oferi confort, lux si eleganta la preturi cat mai mici.

Complexul dispune de 100 de apartamente cu chicineta, living mobilat cu canapea, TV plat, televiziune prin cablu si bai private cu dus si aer conditionat.

Internetul si parcarea sunt gratuite.

Pretul unui studio apartament porneste de la 149 lei/noapte, iar al unui apartament cu 2 camere de la 245 lei/noapte.

8. Pensiunea Nautica 3*

Pensiunea Nautica defineste motivul pentru care cazarea la pensiune este preferata de un numar atat de mare de turisti de pe litoral. La doar 300 de metri de plaja pensiunea de 3 stele ofera o alternativa de cazare mai intima si mai eleganta decat cele mai multe hoteluri din zona.

Cele 11 camere ale hotelului sunt dotate cu TV cu ecran plat, televiziune prin cablu, aer conditionat, baie privata si balcoane cu vedere la mare.

In gradina pensiunii oaspetii au acces gratuit la facilitatile de gratar.

Internetul este gratuit in camere si spatiile comune.

Preturi de la 193 lei/noapte

9. Hotel Meridian 2*

In materie de optiuni de buget Costinestiul este bogat in oferte. Hotel Meridian se afla la o distanta mai mare de plaja insa intr-o zona linistita din imediata apropiere a garii.

Categoria de 2 stele nu inseamna lipsa de confort, cele 43 de camere ale hotelului dispunand de baie privata cu dus, televizoare cu ecran plat si televiziune prin cablu. Unele unitati dispun de aer conditionat, frigider, balcon si zona de relaxare.

Internetul este gratuit in camere si in spatiile comune.

Preturi de la 110 lei/noapte.

10. Casa Stelutele Marii

Asezata la peste 1 km de plaja, casa Stelutele Marii compenseaza prin liniste si cele mai mici preturi din zona.

Principalele aspecte prin care casa Stelutele Marii atrage clientii sunt curtea cu terasa si facilitatile de gratar.

Cele 4 camere de pana la 6 persoane dispun de baie proprie sau comuna si mobilier de tip paturi suprapuse.

Parcarea si internetul sunt gratuite.

Pretul pentru o camera de 4 persoane porneste de la 118 lei/noapte, iar pentru o camera de 6 persoane de la 158 lei/noapte.