10 fotografii de la unitatea de cazare a anului 2015: Hotel Afrodita din Baile Herculane

IMG_4635Hotelul Afrodita din Baile Herculane a fost desemnat ca fiind unitatea de cazare a anului 2015 de catre cititorii blogului Travelminit. Din acest motiv, am decis sa va oferim ocazia de a face un „tur virtual” al hotelului, prin intermediul unei galerii foto care surprinde atmosfera si facilitatile pe care le gasiti la Afrodita. Cine stie, poate veti merge acolo chiar vara aceasta!

Situat in Baile Herculane, o zona cu adevarat minunata in care merita sa va petreceti cel putin un weekend, hotelul Afrodita este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din statiune. Acesta dispune de camere de 3 si 4 stele, zona SPA (piscina, sauna, Jacuzzi, sala de fitness) si aveti posibilitatea de a opta pentru un sejur cu mic dejun sau pensiune completa.

Statiunea Baile Herculane si toata zona judetului Caras-Severin este unica in Romania si merita un drum chiar si de cateva sute de kilometri (din Bucuresti fiind 390 km). In Baile Herculane, pe langa centrul istoric, puteti vedea grota cu aburi, grota haiducilor sau lacul Prisaca, iar in judetul Caras-Severin nu trebuie sa ratati Cazanele Dunarii, cascada Bigar, Parcul National Cheile Nerei sau statuia lui Decebal.

Daca doriti sa petreceti cateva zile in natura si sa uitati de grijile cotidiene, va spunem ca la hotelul Afrodita o noapte de cazare costa 120 lei/persoana (tarif valabil pentru weekendul 4 – 5 iunie 2016). In acest pret este inclus micul dejun, precum si toate facilitatile oferite de hotel.

Iata mai jos 10 fotografii de la Hotelul Afrodita:IMG_4623 IMG_4629 IMG_4649 IMG_4724 IMG_4744 IMG_4755 IMG_4804 IMG_5106

IMG_4706

Fotograf: Sebastian Vasiu